Stigao joj  kauboj: Milica  i Miloš
instagram
Stigao joj  kauboj: Milica  i Miloš

instagram

Foto: instagram

Milica Todorović i koreograf Miloš Paunović raskinuli su vezu koja je trajala 5 godina, iako se spekulisalo da će stati na "ludi kamen".

PROČITAJTE JOŠ:

 

Par već dva meseca nije u vezi, a pevačica je zamolila Miloša da spakuje stvari i izađe iz stana u kom su živeli zajedno dok je ona na turneji.

PR Milice Todorović potvrdila je da je došlo do raskida, a kao razlog pominju se nepomirljive razlike po pitanju budućnosti. Poslednju njihovu zajedničku fotku Milica je objavila u maju.

 

Milica Todorović i Miloš Paunović

Instagram

Milica Todorović i Miloš Paunović, Foto: Instagram

Milica i Miloš bili su u vezi više od pet godina. Pre romanse sa Todorovićevom bio je u braku sa crnogorskom pevačicom Andreom Demirović, sa kojom ima sina, a njihova brakorazvodna parnica trajala je nekoliko meseci.

Glumila je ženu Tike Špica u Porodičnom blagu, a onda je nestala! Ono što su radili van kamera retko ko zna!

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 30.08.2019. 08:00 Evo gde je danas i kako izgleda Biljan Nikolić, Foto: Screenshot Youtube U seriji je igrala lik supruge Tike Špica, kojeg tumači Predrag Smiljković, a zanimljivo je to da su njih dvoje bili i u pravoj vezi, i to dugogodišnjoj.

- Do samog rođenja našeg deteta, osećala sam se srećno i voljeno u vezi s Milošem, koja je trajala pet godina. Onda sam, u najosetljivijem trenutku svake žene, mesec dana nakon porođaja, saznala da sam jedan duži vremenski period, koji uključuje i devet meseci moje trudnoće, živela u zabludi - rekla je Andrea jednom prilikom, dok je odluka Milice da bude sa tada još uvek oženjenim muškarcem u vezi naišla na lavinu negativnih komentara.

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!

 

 

 

Komentari (1)

bilja

08.09.2019 11:10

bravo milice