Milica Todorović
YouTube/Printscreen
Milica Todorović

YouTube/Printscreen

Milica Todorović, Foto: YouTube/Printscreen

Pevačica Milica Todorović neko vreme nije se pojavljivala u javnosti, a pre samo par dana u gostovanju kod Ognjena Amidžića rešila je da nakon nekoliko meseci progovori o operaciji nosa koju je nedavno imala, kao i o drugim temama iz njenog privatnog života.

Jedna od njih bila je i ljubav, te se dotakla i bivšeg dečka, glumca Petara Strugara i tom prilikom otkrila svoj emotivni status.

- Nije to muka, zašto je muka, prosto ljudi se raziđu i to je to. Slobodna sam, ne znam zašto, Znate kako to ide kod mene, kad se neko pojavi, pojavi se, ja to ne krijem", rekla je pevačica za "Premijeru".

Todorovićeva je popularnost stekla učešćem u muzičkom talent šou-programu „Zvezde Granda“, u kom je postala najmlađi pobednik ikad, a turneje na koje je uskoro morala da krene, kao i posao koji ju je iz rodnog Leskovca odveo u Beograd, učinili su se veoma rano odvoji od porodice.

Danas je ona jedna od najlepših pevačica domaće scene, i pored oscilacija u kilaži svojim izgledom jednostavno pleni.

Njene fotografije svedoče da je svoju figuru dovela do savršenstva, i da je, i te kako, svesna svog izgleda, pa je za priliku snimanje emisije na Grandu izabrala veoma slobodnu kombinaciju!

Crna kombinacija sa dubokim dekolteom raplamsala je maštu muškog pola, pa se po Grandovom studiju komentarisalo kako veoma uspešno zavodi svojim izgledom!

PROČITAJTE JOŠ