Milica Todorović
Nenad Vujanović/Alo!
Milica Todorović

Nenad Vujanović/Alo!

Milica Todorović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Pevačica Milica Todorović nedavno je rešila sve probleme koje je imala sa zetom a vezane su za novčani dug, pa sada gleda stanove koje bi pazarila, i to u komšiluku bivšeg dečka Radeta Kovačevića.

Milica Todorović će do kraja godine, nakon što je rešila probleme sa zetom, kupiti sebi stan u Beogradu. Todorovićeva je srećna što će nakon 14 godina podstanarskog života u srpskoj prestonici konačno imati svoj krov nad glavom.

Milica Todorović

Masanori Jošida/Alo!

Milica Todorović, Foto: Masanori Jošida/Alo!

- Milica ovih dana ima više razloga da bude srećna. Osim što je izdala pesmu “Ljubav manje” koja je dirnula srca njene publike i koja je već postala hit, ona će ovih dana rešiti stambeno pitanje. Ona ovih dana gleda stanove na Novom Beogradu, a u planu je da jedan za sebe pazari do kraja godine. Namerava da kupi stan od oko 70 kvadrata, jer smatra da je to za nju sasvim dovoljno. Ona od početka karijere živi kao podstanar ili kod momaka sa kojima se zabavljala, te je srećna što će konačno imati svoju nekretninu. S obzirom na to da je više od deceniju jedna od najtraženijih i najplaćenijih zvezda “Granda”, ovakva investicija je logičan sled događaja - navodi izvor blizak Todorovićevoj.

Zvezde „Granda” kupuju stanove ove godine

Ova godina je talična za zvezde “Granda” kada je kupovina stana u pitanju. Letos je Milica Pavlović kupila stan u elitnom naselju na Novom Beogradu od 90 kvadrata za koji je izdvojila više od 300.000 evra. Ovih dana kupuje stan i njena koleginica Katarina Grujić, a reč je o luksuznom penthausu od oko 180 kvadrata koji će je koštati oko 600.000 evra. Njihovim stopama krenula je i Milica Todorović, te Rada Manojlović ostaje jedna od retkih zvezda “Granda” koja dobro radi i zarađuje a koja će i dalje živeti kao podstanar.

 

Pevačica trenutno kao podstanar živi u zgradi u kojoj stan ima njen kum Stevan Anđelković, a u komšiluku joj je i bivši dečko Rade Kovačević.

- Njoj ne smeta što je Rade njen komšija, te može da se desi da u istom naselju kupi stan. Njih dvoje imaju korektan odnos, često se sreću u restoranu Saše Kovačevića, lepo se pozdrave i popričaju, a ponekad se i čuju. Njegovoj devojci to ne smeta, jer zna da njih dvoje sada imaju isključivo prijateljski odnos. Nisu tačna pisanja medija da ona pokušava da se pomiri sa njim - dodaje naš izvor.

Pevačica nije želela da daje komentar, jer trenutno ne daje izjave za medije.

Milica Todorović

Dejan Briza/Alo!

Milica Todorović, Foto: Dejan Briza/Alo!

Podsećamo, Milica je, prema pisanjima medija, pre izvesnog vremena dala 60.000 evra za kupovinu stana u izgradnji, ali kako nije dala ostatak novca u dogovorenom roku, investitor navodno nije hteo da joj vrati novac koji je dala. Kasnije se ispostavilo, bar se tako pisalo, da je tih 60.000 evra uzeo njen zet kojem je Milica prepustila kupovinu stana i da zbog toga nije sa njim pričala neko vreme, kao i sa rođenom sestrom Jovanom. Međutim, kako se kasnije pisalo, Milica je izgladila odnose sa sestrom i zetom, dobila novac nazad, te je sada ponovo u prilici da kupi sebi stan.