ALO! EKSKLUZIVNO OTKRIVA! Milica Todorović moli bivšeg da se pomire! Neprestano ga zove, on ne želi da čuje za nju!

Juri bivšeg.

Rade i Saša Kovačević
Rade i Saša Kovačević, Foto: printscreen

Otkako je Milica Todorović stavila tačku na vezu sa koreografom Milošem Paunovićem, pevačica na sve načine pokušava da se vrati bivšem dečku Radetu Kovačeviću.

Naime, kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, Milica već nekoliko nedelja svakodnevno zove brata pop pevača Saše Kovačevića i moli ga da se pomire. S druge strane, Rade na sve načine pokušava da joj učtivo objasni da nema nameru da se miri s njom jer je u srećnoj vezi sa drugom devojkom, ali čini se da pevačici to ne smeta.

Milica Todorović
Milica Todorović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Naprotiv, kako saznajemo, Todorovićeva je zacrtala da ponovo bude sa Radetom, a spremna je i čak da se preseli blizu njega kako bi ga svakodnevno viđala.

Ostali prijatelji posle raskida

Milica i Rade su se zabavljali četiri godine, razišli su se zbog nepremostivih razlika, ali ostali su u prijateljskim odnosima. - Razlike koje su nas rastavile trenutno nam deluju nepremostivo, ali pošto nas i dalje vežu jake emocije, možda vreme nešto promeni i nastavimo tamo gde smo stali - rekla je svojevremeno pevačica.

- Milica je zacrtala da mora da se pomiri sa Radetom jer je sa njim bila najsrećnija. On joj je bio prva prava ljubav, prvi dečko sa kojim je živela i, na neki način, još uvek ga nije prebolela - kaže na početku razgovora za „Alo!“ izvor blizak pevačici, a potom objašnjava da Milica već nekoliko dana bombarduje Kovačevića pozivima i porukama.

ZASENILA SVE PRISUTNE Ana Nikolić smršala 30 kilograma! Izašla u provod, pa pokazala zategnute noge i preplanuli ten! (FOTO)

- U stanju je da ga zove po deset puta dnevno i da ga smara raznim pitanjima. Čim je raskinula s dečkom, Radeta je zvala da ga pita za savet kako da se ponaša u javnosti, šta da priča, kako da se oblači... U prvi mah, njihovi razgovori delovali su bezazleno, sve do trenutka dok Milica nije počela da priča o njihovoj nekadašnjoj vezi - kaže naš izvor i objašnjava da Rade nema nameru da se miri sa bivšom devojkom.

Milica Todorović i dečko
Milica Todorović i dečko , Foto: Dejan Briza

- Nakon raskida sa Milicom, Rade je nastavio dalje i sada je u ozbiljnoj vezi. U Milici vidi samo dobrog prijatelja i nema nameru da se vraća na staro. Međutim, Milica namerava da se preseli u isti deo grada gde živi Rade kako bi mu bila bliže. Međutim, njemu se ta ideja nimalo ne sviđa - priča naš izvor i objašnjava da se Kovačević požalio prijateljima da ne može da diše od Milice.

ALO! PAPARAZZO Uhvatili smo Vuka Moba u luksuznom automobilu! Staće vam dah kada vidite šta vozi! (FOTO)

- Kada je čuo šta Milica planira, Rade tu ideju nije dobro prihvatio. Rekao je svojim najbližim prijateljima da mu neće smetati ako se Milica preseli u njegov kraj, pod uslovom da to bude što dalje od zgrade u kojoj on živi jer nema nameru da je viđa svaki dan - kaže naš izvor.

Pozvali smo Radeta Kovačevića i Milicu Todorović za komentar, ali nisu bili dostupni.

Milica Todorović
Milica Todorović, Foto: Dejan Briza/Alo!

BONUS VIDEO:

Darko Lazić progovorio o ulasku u rijaliti!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi