Milica Todorović
Alo!/Rajko Ristić
Milica Todorović

Promo

Milica Todorović, Foto: Promo

Milica Todorović ovih dana vodi borbu sa zetom Vojislavom Petrovićem, koji joj je godinama bio menadžer i najbliži saradnik, a koga je optužila da joj je ukrao 60.000 evra, koje je namenila za kupovinu stana. I dok Milica ne želi javno da komentariše odnose unutar svoje porodice, njen zet tvrdi da nikakve pljačke nije bilo, a VIP magazin ekskluzivno saznaje da ovo nije prvi problem koji je pevačici napravio bivši menadžer.

PROČITAJTE JOŠ:

Dea Đurđević

Screenshoot Youtube

- Milica je sa zetom bila na jednom nastupu i baš kada je trebalo da izađe na scenu, Voja je napravio frku sa vlasnikom kluba. Na licu mesta je odlučio da podigne cenu nastupa bez konsultacije sa Milicom, a to je saopštio gazdi, koji nije želeo da mu isplati ništa više preko ugovorene sume. Počeli su da se svađaju, a u jednom trenutku je situacija postala toliko napeta, da je malo falilo da dođe do tuče. To bi se verovatno i desilo da se nije umešalo obezbeđenje kluba. Todorovićeva, koja je uvek vesela i nasmejana, jedva je pevala te noći i na njenom licu se videlo da je besna na Voju, ali ujedno i uplašena - priča za VIP magazin izvor blizak pevačici i dodaje da su posle tog nemilog događaja takve situacije postale česte.

Milica Todorović

Alo!/Marko Metlaš

Milica Todorović, Foto: Alo!/Marko Metlaš

- Nakon prvog incidenta, Milica je obavila ozbiljan razgovor sa Vojom, ali mu je ipak dala drugu šansu, pod uslovom da takvi problemi ne smeju više da im se događaju. On se držao dogovora skoro godinu dana i ponašao se normalno, ali đavo mu nije dao mira i ponovo je pokazao svoje pravo lice - kaže naš izvor i objašnjava šta je Milicu nateralo da raskine saradnju sa zetom.

- Bila je duboko razočarana i povređena njegovim ponašanjem. S jedne strane, bilo joj je žao da prekine saradnju sa zetom zbog sestre Jovane, ali više nije želela da trpi stres. Posle nekoliko meseci mu je dala otkaz i od tada je u lošim odnosima sa sestrom Jovanom - završava priču naš izvor.

PREPORUČUJEMO I:

Darko Lazić

Nenad Vujanović/Alo!