Milica Pavlović
Promo
Milica Pavlović

Promo

Milica Pavlović, Foto: Promo

Svetski mediji odavno su brujali o izgledu naše seksi sinjorite, čime ne mogu da se pohvale baš sve njene koleginice. Od "Dejli mejla", pa sve do "Sana", inostrani novinari nisu odoleli šarmu ove atraktivne muzičke zvezde, pa smo tako mogli da čitamo tekstove o njenim spotovima, izgledu i savršenom osećaju sa modu.

Napravila pometnju u pozorištu! Pevačica Milica Pavlović napravila je pravu pometnju u Beogradskom dramskom pozorištu kada se pojavila u društvu prijateljice Dragane Mićalović. Njih dve su došle da gledaju predstavu "Moj deda je aut", a kada je glumac Miki Damnjanović u prvom redu ugledao pevačicu, prilagodio je komad njoj i prozvao je pred svima.

- Zamisli da ja obučem cipele i počnem da pevam pesme Milice Pavlović? - upitao je glumac svoju koleginicu, a na njeno pitanje o čemu priča, on je samo dodao:
- Pa to je naša najbolja pevačica! Ona je top riba - odgovorio joj je glumac i dobio aplauz.

 Ovoga puta, američka pevačica Melodi, poznatija kao članica jednog od nekada najpopularnijih ženskih grupa "Pusi ket dols", nije odolela čarima naše pevačice. Naime, fan stranica Milice Pavlović koja broji 40.000 pratilaca na Instagramu objavila je video-snimak na kojem se vidi i čuje kako srpska pevačica izvodi numeru "Don’ cha", što je oduševilo Melodi. Ona je bila jedna od prvih pratilaca kojima se dopala ova objava, te je ostavila srce kao znak oduševljenja.

Pavlovićeva za "Alo!" kaže da joj je drago što se njen rad prati van granica naše zemlje.


- Moram biti iskrena. Nakon što su prošle godine svi svetski mediji pisali o meni, više ništa ne može da me iznenadi, ali se svaki put obradujem - kaže Milica i dodaje:

Melodi

Profimedia

Melodi, Foto: Profimedia

- Svakako da mi imponuje što je video-snimak i moje fotografije lajkovala devojka koja je osetila ukus prave svetske slave, a posebno zbog toga što mi je upravo ona bila omiljena članica benda „Pusi ket dols“ - rekla je Milica za "Alo!".

Pavlovićeva je poznata kao neko ko pretenduje na svetsku karijeru, pa ne čudi da ostavlja odličan utisak svojim izgledom i pevanjem na inostrane koleginice. 

Kako je njen album "Boginja" bio najslušaniji muzički projekat u prethodnoj godini, a Milica je nastavila da dominira estradnom scenom i tokom ove godine, ne čudi činjenica da njeni fanovi sa nestrpljenjem očekuju nove pesme i novi album.
Kao što je "Alo!" nedavno ekskluzivno pisao, na novom albumu seksi sinjorite radiće Fivos, jedan od najpopularnijih grčkih kompozitora.

Komentari (2)

Vuki

21.04.2018 20:31

Došao je red da i naši izvodjači urade nešto van regiona, kad mogu rumuni, zašto ne bi i mi..

zoki

22.04.2018 20:20

Ti zivis u oblacima malaaaa