Milica Pavlović
Promo/Dušan Petrović
Milica Pavlović

Marko Metlaš

Milica Pavlović, Foto: Marko Metlaš

"Italijanski producent je zapazio Milicu na jednoj plaži u Miločeru. Primetio je da je atraktivna i puna energije. Raspitao se ko je i saznao je da je reč o velikoj zvezdi u Srbiji. Pošto su u narednu, 17. sezonu "Ostrva poznatih" želeli da pozovu javne ličnosti iz cele Evrope, sinula mu je ideja da joj predloži učešće u rijalitiju",  kaže dobro obavešten izvor.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Italijan je prišao Milici na plaži i rekao joj da bi voleo da o svemu porazgovaraju za večerom.

"Našli su se u jednom restoranu u Budvi. Objasnio joj je da je reč o rijalitiju koji dosta liči na "Survajver", jer u njemu zvezde žive u prirodi na udaljenom ostrvu. Dobijaju osnovni paket za preživljavanje, a zatim sami moraju da naprave sklonište i snađu se za hranu. Rekao joj je da će se nova sezona snimati u blizini Hondurasa. Ponudio joj je pozamašan honorar", prepričava sagovornik.

 

Milica Pavlović

Alo!

Milica Pavlović , Foto: Alo!

Milica nije mogla da veruje šta čuje, bukvalno je ostala u šoku.

"Pitala ga je da li se šali sa njom! Posumnjala je čak da je reč o skrivenoj kameri. Rekla mu je da nikada nije čula za taj rijaliti, pa ga je odmah pred njim potražila na internetu. Kada je videla malo detaljnije kako sve izgleda, rekla mu je da mora dobro da razmisli da li bi mogla da se snađe u tim uslovima", priča dobro obavešten izvor.

Pevačica je rešila da se najpre konsultuje sa najbližima, da će tek onda doneti odluku.

Milica Pavlović

Alo!/Nenad Vujanović

Milica Pavlović, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

"Milica mu je rekla da će dobro razmisliti, popričati sa prijateljima i rodbinom i da će mu tek onda javiti za nekoliko dana. Razmenili su brojeve telefona i dogovorili se da ostanu u kontaktu", objašnjava sagovornik.

Pročitajte BONUS video: 

Nina Prlja o utiscima o knjizi i novom dečku