NOĆ ZA PAMĆENJE Milica Pavlović SPEKTAKULARNOM žurkom proslavila 28. rođendan! Kada vidite TORTU, neće vam biti dobro! (FOTO)

Mislila je o svakom detalju...

Milica Pavlović
Foto: Alo.rs

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović je pre dva dana organizovala spektakularnu proslavu svog 28. rođendana, na kojoj je okupila svoje najbliže prijatelje i saradnike.

Seksepilna brineta je nadomak Beograda u dvorištu velelepne vile organizovala slavlje koje će njeni prijatelji sigurno dugo pamtiti, budući da je razmišljala da ih iznenadi brojnim detaljima kako bi im ugođaj bio na zavidnom nivou, a sudeći po svim detaljima za ovu proslavu je morala da se „otvori“ i da iskešira više od 5.000 evra.

Milica Pavlović
Foto: Alo.rs

Sem što je pripremila vrhunski meni i gozbu, kao i veliki izbor pića i koktela, Milica je zbog svog rođendana napravila i kompletnu „scenografiju“ u „Boho“ stilu, pa je za goste bio postavljen sto dugačak više od 30 metara, dok su svi sedeli na posebno dekorisanim jastucima.

Milica Pavlović
Foto: Alo.rs

Pavlovićeva je bila odlično raspoložena i blistala je u glamuroznoj haljini crvene boje, te je bez prestanka đuskala uz ritmove svetskih hitova.

Milica Pavlović
Foto: Alo.rs

Muzičari i DJ, koji su sve vreme držali dobru atmosferu, napravili su jedini izuzetak kada je slavljenica duvala svećice, pa je rođendansku želju zamislila uz zvukove svog velikog hita „Sexy Senorita“.

Milica Pavlović
Foto: Alo.rs

Žurka je potrajala gotovo do jutra, a sem brojnih prijatelja Milica je slavila i sa Anom Bekutom, Biljanom Tipsarević, Milanom Mitrovićem i drugim kolegama koje je pozvala na svoje slavlje.

Milica Pavlović
Foto: Alo.rs

Odmah nakon rođendanske žurke Milica se vratila svojim poslovnim obavezama, pa je već u osam ujutru bila na setu, budući da za početak septembra meseca priprema veliki projekat na nivou celog Balkana.

Milica Pavlović
Foto: Alo.rs

BONUS VIDEO:

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI! 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi