PIŠEM, BRIŠEM... BIO SI MI SVE Milica Pavlović se potresnom porukom oprostila od muškarca koga je najviše volela (FOTO/VIDEO)

Poznata pevačica Milica Pavlović oglasila se povodom smrti deke Vladimira, koji ju je odgajio.

Milica Pavlović
Milica Pavlović, Foto: Alo!

- Pišem, brišem... Razmišljam da li da podelim ili ne... Bojim se da ga neću dovoljno dobro opisati... Dragi moji, ja sam oduvek imala svoj san, sada ga živim, ali bez njega uz sebe, njega koji mi je bezuslovno verovao i koji je bio spreman da učini apsolutno sve samo da ja budem srećna, ne bih uspela. E to je ono pravo. Moj deda, gospodin, Vladimir. Njemu ništa nije bilo teško - da mi pronadje profesora solfedja, odveze do diskoteke, kupi najkraću suknjicu, omiljeni slatkiš, uplati časove pevanja, dolazi svakog vikenda da me podrži u takmičenju, gleda svaku emisiju gde gostujem... Bio je moj oslonac, moja podrška, moja snaga. Moje sve - napisala je Milica.

- Zahvalna sam životu na privilegiji da odrastem uz takvog čoveka, jer sve što ja jesam - on me je naučio. On i gospodja Rada. Sve što sam postigla u životu - postigla sam na krilima njegove ljubavi i podrške. I sve buduće lepe dane, uspehe, sreću posvetiću njemu. Jer on je živeo za to da ja budem srećna. I biću najbolja verzija sebe, zbog njega. Bio je najponosniji na to što sam njegova unuka i daću sve od sebe da nastavi da živi kroz mene. Dugujem mu, za sve što mi je bezuslovno pružio u životu... I da, nemojte se stideti starijih i odbacivati ih jer to nije “in”. Nemojte biti uniformisani, bezlični i zarobljeni u okviru. Uskraćujete sebi najlepše momente pažnje, vaspitanja i ljubavi. Dude, voli te tvoja Milica. Zauvek! - dodala je ona.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Milica je saznala da joj je deka loše tokom poslednjeg dana snimanja serije "Pevačica", u kojoj tumači jednu od glavnih uloga, pa joj nije bilo lako da isto privede kraju. Ona se istog dana uputila u Leskovac i odmah ga smestila u bolnicu, a malo potom saznala je da je preminuo. Sahrana je održana u najužem krugu porodice i prijatelja, a pevačica o gubitku dosad nije želela da priča javno.

Podsetimo "Alo" je ekskluzivno prvi pisao, da je Milici Pavlović preminuo najvažniji muškarac u životi.

Pevačica je u više navrata govorila kako su joj baka Rada i deka Vladimir bili kao roditelji, jer je sa njima odrasla nakon što su joj se majka Milica i otac Dragoslav razveli.

BONUS VIDEO:

Šta je Milica rekla povodom veze sa crnogorskim vaterpolistom saznajte OVDE.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi