Milica Pavlović
Alo!
Milica Pavlović

Alo!

Milica Pavlović, Foto: Alo!

Godinama unazad, Milica Pavlović, važi za jednu od najuspešnijim mladih pevačica. Svoju karijeru gradila je na kvalitetu svojih pesama, ali ono što je javnosti manje poznato, jeste da je u detinjstvu živela u dve države nakon čega je upisala i fakultet.

Talenat i ljubav prema muzici su je odveli na skroz drugačiji put. Iako je odrasla u specifičnim uslovima, bez roditeljske figure, uz nju su uvek bili baka i deka, a pevačica je neretko isticala koliko su oni važni za nju.

Milica Pavlović
Milica Pavlović, Foto: Promo

U godini za nama izborila se sa koronavirusom, ali je i objavila dva velika hita. Rođendan je obeležila glamuroznom proslavom, a oprobala se i u ulozi glumice. Ona je sigurno jedan od dokaza da put od trnja do zvezda nije nimalo lak, ali je svakako ostvariv.

- Iskreno, ostvarila sam svoj san i srećna sam zbog toga - rekla je Milica.

Prilikom intervjua za emisiju ''Premijera'', progovorila je na mnoge teme.

- Ovaj posao me naučio i dao mi je veliku odgovornost da nekako moram da, donekle, izmenim šta ću i kako reći, jer postoji veliki broj ljudi koji prati ono što radim. A godine kao godine, ostala sam mladog duha - dodaje pevačica.

Svet u kome se našla bio je potpuno stran za nju, zbog čega joj nije bilo jednostavno da se izbori za svoje mesto pod estradnim nebom. Mnogi je u početku nisu priznavali, međutim ona je uspela da ih demantuje. Izgradila je svoj identitet i ostavila neizbrisiv trag u muzičkom vremenu.

- Naravno da je teško! Prvo kao ženi! Drugo, estrada jeste jedan veliki životinjski svet. Ja sam više puta pričala... Znale su velike zvezde da prođu pored mene i da me, bukvalno, udare laktom - kaže Pavlovićeva.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE JOŠ