Milica Pavlović
Promo
Milica Pavlović

Alo!/Dejan Briza

Milica stiže na aerodrom , Foto: Alo!/Dejan Briza

Milica Pavlović, to sad već svi znaju, ne žali para kada je reč o njenoj karijeri. Svakim nastupom ova pevačica pomera standarde TV produkcije. Pavlovićeva ne krije da je u poslednji nastup u nizu, kada je izvela novu pesmu "Kidaš me" u finalu "Zvezde Granda", uložila nekoliko hiljada evra.

Milica Pavlović

Alo!/Dejan Briza

Milica Pavlović , Foto: Alo!/Dejan Briza

O svemu ovome proćaskali smo sa Milicom dok smo je ispraćali na put u Makedoniju gde ima zakazane nastupe. Ova mlada i uvek nasmejana pevačica, rado nam je "otvorila dušu" dok smo zajedno čekali poziv za let za Skoplje i otkrila da nije uvek imala novca da finansira baš svaku svoju zamisao. 

Milica Pavlović

Alo!/Dejan Briza

Milica Pavlović , Foto: Alo!/Dejan Briza

- Istina je da mene nikada nije pozvao nijedan prijatelj da mi traži novac na zajam, ali se desilo obratno. Kada je trebalo da radim prvi spot za pesmu "Pakleni plan", morala sam da zovem bliske ljude da im tražim pozajmicu. Za mene je snimanje spota bilo ogroman izdatak, a kako sam bila tek na početku karijere, nisam mogla finansijski sve da ispratim - kaže Milica na početku razgovora za "Alo!" i objašnjava da je čak i tada mnogo radila, ali nedovoljno da pokrije troškove snimanja spota. 

Milica Pavlović

Alo!/Dejan Briza

Milica Pavlović , Foto: Alo!/Dejan Briza

- Već u toku takmičenja "Zvezde Granda", vlasnici klubova su me tražili, a i zvali su me mnogi da nastupam na privatnim proslavama. Imala sam neverovatnu sreću da radim i bez snimljene pesme, jer su se ljudi vezali za mene i još neke moje kolege. Svake subote smo bili na malim ekranima, narod nas je svojatao, doživljavao sav naš trud, rad, osećao svaku emociju... Kada pogledam unazad, imala sam jaku početnu cenu nastupa, ali opet mi to nije pomoglo kada je trebalo da snimim spot - priča Milica i objašnjava da je od najbližih, osim finansijske, dobila i emotivnu podršku. 

- Moja dobra drugarica, koja se brinula o mom stajlingu tokom takmičenja, stilizovala me je i za prvi spot koji sam snimila. Onda sam poželela da imam i svetsku scensku premijeru te pesme, a to je opet koštalo, pa sam morala ponovo da se zadužim. Međutim, moji prijatelji znaju da sam veoma odgovorna osoba i da dok ne vratim ono što sam pozajmila nisam živa - kaže Milica kroz smeh i objašnjava da je nakon toga stala na noge i nastavila da sama finansira svoju karijeru.

Milica Pavlović

Mirko Tabašević

Milica Pavlović, Foto: Mirko Tabašević

Lepa i zgodna, Milica nam na kraju kaže da joj je karijera pomogla i da shvati ko su joj pravi prijatelji: 

- Moji prijatelji su tu za mene, kao i ja za njih, ali uvek budem poslednja koja sazna kada neko ima problem. Shvatam da ne žele da me opterećuju, ali volela bih da znam kada je neko u nevolji - kaže Milica.