Marina Tucaković
Alo!/Dejan Briza
Marina Tucaković

Alo!/Dejan Briza

Marina Tucaković, Foto: Alo!/Dejan Briza

Pevačica Milica Pavlović, pevač Nikola Bokun i Kristina Kockar pokazali su da su veoma humani, te su juče u prepodnevnim časovima odneli paketiće bolesnoj deci koja leže na odeljenju Instituta za onkologiju i radiologiju. Mališani su se veoma obradovali poklonima koje su dobili, a ni Milica nije ostala ravnodušna na njihove iskrene osmehe i pozitivnu energiju koju je od njih dobila, a za "Alo!" je otkrila kako su proveli to zajedničko vreme.

PROČITAJTE JOŠ:

- Malo me je bilo strah kada sam ušla kod mališana, ali sam izdržala da ne plačem. Nisam želela da budem tužna, a oni su mi vratili osmeh na lice. Sa njima je tri sata proletelo. Oni su pravi mali borci, divni su, i pored bolesti s kojom se bore, oni su i dalje pozitivni i nasmejani. Sadržaj paketića smo sami osmislili, stavili smo sve što smo mislili da im je potrebno. Stvari za higijenu, dosta slatkiša, slaniša i svakom poneku igračku. I dalje sam pod utiskom i nas troje smo se dogovorili da ćemo sigurno doći ponovo da ih obradujemo - rekla je Milica za "Alo!" i dodala:

Marina Tucaković

Alo!/Dejan Briza

Marina Tucaković, Foto: Alo!/Dejan Briza

- Pričali smo dugo s decom. Puni su života i sve ih interesuje. Znam da će posle ove naše posete biti i negativnih komentara, ali smatram da je ovo naša dužnost. Dosta mladih ljudi se ugleda na nas, a poseta bolesnoj deci je pravi način da ukažemo na važnost humanitarnog rada. Bar jednom godišnje svi bi trebalo da pokažemo da imamo dušu i da smo humani, mnogo bi to značilo - rekla je pevačica, a Nikola Bokun i Kija Kockar su je podržali.