Milica Pavlović
YouTube/printscreen

 

Milica Pavlović

YouTube/printscreen

Milica Pavlović, Foto: YouTube/printscreen

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović važi za jednu od najuspešnijih pevačica koju su iznedrile “Zvezde Granda” i među top pet u regionu. Na slikanju za editorijal našeg magazina zanimalo nas je kako to da je sve ove godine nismo uslikali sa jačom polovinom, iako su mediji to pokušavali sve vreme.

- Trudila sam se da privatan život zaštitim koliko mogu, iako sam svesna da sam kao javna ličnost izložena privatno i poslovno. Uvek sam bila iskrena sa svojom publikom i sigurno da ne bih krila da sam zaljubljena - kaže Milica.

“Senjorita” obično govori kako je usamljena, u šta je mnogima teško da poveruju budući da je reč o jednoj od najatraktivnijih mladih pevačica. O njenom trenutnom emotivnom statusu govori i njena nova pesma “Status kvo”.

- U svakoj pesmi koju sam otpevala do sada utkala sam deo sebe. Tako da i ova govori o tome da sam u fazi status kvo. Kod mene je mirno more, nažalost. Više puta sam rekla da želim da se taj status promeni, tako da se nadam da će mi ova 2020. godina, koja je uveliko počela, doneti strast. Neka ova crvena boja nasluti to - kroz osmeh kaže Milica dok pozira poput manekenke.

Milica Pavlović

Privatna arhiva

Milica Pavlović, Foto: Privatna arhiva

 Primetno je da je pevačica svoju liniju dovela do savršenstva, pa je sasvim izvesno da bi joj Dan zaljubljenih mogao doneti novu ljubav. Milica nikada nije krila da je temperamentna kako na sceni, tako i ljubavi, te da voli da je muškarac samo njen.

- U ljubavi sam pravi detektiv, ali to ne smem da obrazložim kako ne bih i dalje bila sama - kroz osmeh kaže Milica, na čije nastupe dolaze i bivši momci.

Pavlovićeva ne krije da je sa mnogima od njih ostala u dobrim odnosima, ali nisu u stalnom kontaktu:

- Dolazili su da uživaju i sa devojkama, ja se uvek pristojno javim, mahnem, da ne bi ispalo da sam uobražena.

Milica Pavlović

printscreen

Milica Pavlović, Foto: printscreen

Udvarači joj ne manjkaju

Iako Milica uživa solo, taj status bi lako mogao da se promeni jer nije da joj fali udvarača, makar na društvenim mrežama. “Kuću bih ti prepisao”, “To je moja žena”, “Lavice, goriš”, “Ti si, ženo, bomba godinama”... samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod fotografija Milice Pavlović na društvenim mrežama.

- Svi su hrabriji na društvenim mrežama - bilo je sve što je na tu temu rekla Milica.

Milica Pavlović

Privatna arhiva

Milica Pavlović, Foto: Privatna arhiva

 

Komentari (1)

lva

14.02.2020 17:59

??? lezbejka