Milica Pavlović
promo
Milica Pavlović

promo

 Foto: promo

Na njenu žalost, nisu svi gosti koje je pozvala mogli da dođu na proslavu, ali su joj zato obećani pokloni.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Aug 12, 2020 at 7:57am PDT

“Evo topao je dan, danas mi je rođendan. Malo da se osvežimo, pripremila sam i novac da lepo to platim. Sinoć sam bila u ponoć na kostimskoj probi za jedan projekat i zaspala sam oko 5h, a od 8h sam na nogama. Radno je i ovaj rođendan krenuo. Samo neka se tako nastavi. Deda je promašio dan, pa mi je ranije čestitao rođendan. Biljana Tipsarević mi je rekla da joj je krivo što nije tu, stižu pokloni i iz Hrvatske”, rekla je Milica u emisiji “Premijera”, pa je pomenula i udaju i opisala kakav muškarac joj treba.

Milica Pavlović

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

“Ništa me ne zadovoljava, ni pare, ni kartice, ni odeća… Ti moraš da budeš tu, prisutan i meni trebaš ti. Hajde da vidimo ko je taj nesrećnik koji će me oženiti. Ja mislim da će taj pravi biti baš hrabar i mislim da svi jedva čekamo da vidimo ko može da izađe sa ovakvom osovom na kraj”, dodala je Milica.

Kako se u poslednjih nekoliko dana piše o tome da će glumiti Jelenu Marjanović u seriji “Pevačica”, koja govori o životu nastradale pevačice, Pavlovićeva je priznala da je uzbuđena pred snimanje, koje počinje danas.

Milica Pavlović

Printscreen/Instagram

 Foto: Printscreen/Instagram

“Na moje veliko zadovoljstvo, nisam mogla da ostanem imuna na taj poziv. Otišla sam na kasting, nisam znala da se radi o glavnoj ulozi, ali to je za mene neko novo polje. Sutra mi kreće snimanje i prvi snimajući dan je sutra. Svu svoju energiju sam fokusirala na to, pored toga, biću u studiju i završavaću album. Uzbuđenje je veliko, posebno kada sam pročitala spisak glumaca koji će igrati u seriji. Ja znam da se sada piše o tragičnoj smrti Jelene Marjanović, a ja nikada nisam rekla da glumim nju”, rekla je Milica.

Pročitajte još: