Milica Pavlović
printscreen

 

Milica Pavlović

printscreen

Milica Pavlović, Foto: printscreen

Iako se već mesecima šuška da između pevačice Milice Pavlović i pevača Stefana Živojinovića postoji nešto više od pukog prijateljstva, njih dvoje nikada potvrdili ili negirali ove tvrdnje, a sinoć su se na "Informerovoj" žurki ponovo pojavili zajedno, gde su unutar diskoteke sedeli u istom separeu.

Milica Pavlović i Kija Kockar

E stock Danijel Milutinović

Milica Pavlović i Kija Kockar, Foto: E stock Danijel Milutinović

 Milica je bila obučena u plavo, elegantno odelo, a Stefan je blistao u pantalonama i košulji. Mogućnost da se nešto više dogodi između njih, međutim, omela je pobednica "Zadruge 1" Kristina Koja Kockar, koja je na pomenutoj večeri u njihovom separeu, prema rečima okupljenih, bila višak.

Kako su prisutni prokomentarisali, između Milice i Stefana su sve vreme sevale varnice i u vazduhu se mogla osetiti ljubavna energija koju ovo dvoje mladih zvezda navodno gaji već mesecima, ali mogući konkretni koraci u konačnom ostvarenju ove ljubavne romanse omela je Kija koja je sve vreme sedela između njih dvoje.

Stefan Živojinović

E stock Danijel Milutinović

Stefan Živojinović, Foto: E stock Danijel Milutinović

Podsetimo, Stefan Živojinović početkom leta se poneokao pravi džentlmen, pa je atraktivnu pevačicu Milicu Pavlović automobilom dovezao do jednog prestoničkog restorana na ručak.

Njih dvoje su tada, nakon skoro dva sata napustili lokal, a Živojinović ju je dopratio do svog automobila i kao pravoj dami otvorio vrata. Zajedno su se odvezli u nepoznatom pravcu.

- Stefan se prema Milici postavio kao pravi džentlmen, u restoran su došli njegovim automobilom. Među njima su sevale varnice, ali nisu razmenjivali nežnosti. Osmehivali su se jedno drugom, a onda su zastali na ulazu pa se nešto dogovarali i objašnjavali jedno drugom. U svakom slučaju, bili bi zaista lep par, oboje su zgodni, mladi i uspešni, tako da što da ne - rekao je tada očevidac.

Komentari (1)

Olja

04.12.2019 12:25

da li je maltretirala Lunu I Marka ili se nabacivala Stefanu. Baš je ova Kija baš svestrana