LETELO BI PERJE, LOMILA BI SVE Milica Pavlović besno progovorila o prevari!

Pevačica nikad iskrenija!

Milica Pavlović
 Foto: Ataimages

Milica Pavlović govorila je o tome kako sve češće posećuje baku i dedu, koji su joj najveća podrška, ali i o tome kako bi reagovala kada bi saznala da je prevarena.

Kako je mlada muzička zvezda navela, zbog pandemije korona virusa ona posebno vodi brigu o svojim najbližima.

- Prvo odradim dva testa, pa odem kod njih. Tako je bilo i poslednji put. Što su stariji, sve češće idem kod njih. Barem sam znala da su oni na sigurnom, jer su pre svega na selu, zdravo se i hrane, zato imaju po 84 i 85 godina. Oni jesu moja slaba tačka i podrška. Da nije bilo njih, ne bih ni ja bila ovakva kakva sam danas - rekla je Milica u emisiji "Premijera".

Milica Pavlović
Foto: Ata images

Pevačica je iskreno otkrila i kako bi reagovala kada bi uhvatila partnera u prevari.

- Zgradu bih digla u vazduh, stan, sve bih slomila, letelo bi perje. Ja se dajem do kostiju, čega se prihvatim, lojalna sam, u prijateljstvima i saradnjama, pa tako i partneru. Prevara je izdaja. Nema šanse da ja budem druga, čak i kada to izgovorim ne zvuči dobro... Ljudi treba strastveno da se vole, zagrle, obraduju, ja kada vidim prijatelje, ja ne radim to što mora, nego sam taj tip. Sve je danas na izvol'te, nema tih pogleda, strasti u svakom smislu te reči - dodala je Pavlovićeva.

Povezane vesti

 • Korisnik: Maja
  28/09/2020 - 20:45
  KAKO JE POSTENA.ISTI STAV IMA I ANA KORAC😂🤣😂🤣😂😂😂😂😂😂🤣😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi