Saša I Mili
Alo!
Saša I Mili

Alo!

 Foto: Alo!

Posle imenovanja na mesto direktora muzičke produkcije u Grandu, te audiciji na kojoj je izbrao 120 svojih kandidata, Aleksandar Milić Mili suprostaviće se popularnom žiriju i njihovim kandidatima u borbi za četvrti krug. Uloga izazivača starih učesnika nikako nije naivna, niti laka, budući da su dosadašnji kandidati, već iskusili veliku Grandovu scenu i u mesecima za nama prošli sitno rešeto šestočlanog žirija.

“Oni će se boriti za svoje mesto u šouu sa starim iskusnim kandidatima koji su već prošli u četvrti krug. Pobediti strah, prevazići psihološku barijeru izlaskom na veliku binu, dati maksimum od sebe i bukvalno preskočiti iz prvog u peti razred, to je njihov i moj zadatak i putovanje na koje krecemo zajedno.” izjavio je poznati kompozitor, koji uveliko priprema svoje kandidate za subotnje najavljene duele, dodajući da je ova sezona sama po sebi zanimljiva budući da zbog aktuelnog virusa "Zvezde Granda" nisu tradicionalno završene u junu.

Aleksandar Milić Mili

M. Jošida

Foto: M. Jošida

Inace, nije zgoreg podsetiti da Mili slovi za jednog od najtiražnijih kompozitora u regionu i da je godinama sarađivao je sa najvećim muzičkim zvezdama - Cecom, Lepom Brenom, Anom Nikolić, Majom Berović.... Pod okriljem njegove izdavačke kuće “Miligram” izdati su brojni uspešni albumi, a Mili je producirao i turneje za više renomiranih izvođača na najprestižnijim lokacijama, a bavio se i muzikom za film i televiziju.

Pogledajte kako je Mili spremao svoje kandidate:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

ČURČIC IVAN

02.10.2020 01:21

OPET MILI KO JE OVAJ ČOVEK!