Milena Plavšić
Printscreen
Milena Plavšić, Foto: Printscreen

Pevačica Milena Plavšić jedna je od najvećih fanova tenisera Novaka Đokovića. Ona ne propušta ni jedan njegov meč, a posebno je bila oduševljena što je Novak i zvanično postao rekorder po broju nedelja (311) provedenih na prvom mestu ATP liste.

Milena ni po cenu života nije htela da propusti ovaj događaj, pa je tako među prvima došla ispred Novakovog restorana, gde su se doček i žurka i odigravali.

Ona nije krila svoje oduševljenje Đokovićevim uspehom i istakla je da po svaku cenu želi i lično da pozdravi Noleta, kao i da napravi zajednički selfi sa njim.

- Pružila mi se prilika da budem u Beogradu i da dođemo svi da podržimo Noleta i da aplaudiramo. Da mu poželimo zdravlje i svu sreću i da nam još dugo, dugo bude najbolji i prvi. Ja se nadam da će se on večeras pojaviti i da će se nekako od ove gužve provući, da se fotografišemo i da se upoznam sa njim, jer ga obožavam. Posle smrti mog muža, ovo je najveća radost za mene - ispričala je pevačica u dahu pevačica za domaće medije. Milenina misija je uspešno okončana, jer je ona uspela da uđe u njegov restoran, a kasnije i da se u gomili približi Novaku i da se na brzinu uslika sa njim i tako ostvari svoju veliku želju - rekla je pevačica.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

SANJA

11.03.2021 08:30

Dobro bre ljudi, zena napravila lapsus,svi znamo sta je htela reci!