ŠOK OTKRIĆE Mile Kitić ima vanbračnog sina?! Nepoznati detalji ugledali svetlost dana!

Mile je, nikom nije jasno kako, ovu tajnu uspeo da krije od javnosti godinama

Mile Kitić
Mile Kitić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Mile Kitić je već decenijama na našoj estradnoj sceni, a o njegovom, kako javnom tako i privatnom životu, se često priča.

 

Iako poznatim ličnostima skrivanje tajni nije jača strana, našem popularnom pevaču je to uspelo.

Naime, tek nedavno je u javnost procurela navodno jedna informacija koja otkriva kakav je život Mile Kitić vodio u prošlosti.

Kako pričaju meštani u Tuzli, jedna njihova sugrađanka godinama se hvalila da navodno ima vanbračnog sina sa Miletom Kitićem kog su začeli pre dvadeset i tri godine kada je Mile tu imao koncert.

Mile Kitić
Mile Kitić, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Navodno su se oni ranije upoznali u Nemačkoj, u Frankfurtu na jednoj svadbi gde je on pevao, a onda nakon što su otpočeli romansu, kada su se sreli i u Tuzli ona ga je ugostila u svojoj kući koju je sagradila kao gastarbajterka (kada je iz Nemačke došla u svoje rodno mesto).

Ona je želela dete sa njim dok on nije hteo ni da čuje za to, a kada se porodila javila mu je da imaju sina i da mogu da se venčaju.

Mile Kitić i Marta Savić
Mile Kitić i Marta Savić, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Kako je Mile bio u braku sa Martom Savić nije želeo da čuje, a dogovor je ostao da ceo život to i kriju, a da je on tajno posećuje u Nemačkoj, viđa dete i daje novac kada treba.

Ona se i dalje hvali da je to tako i da oni uživaju porodično kada god mogu, iako se kasnije udala za bogatog Nemca i rodila još dvoje dece.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi