Legenda narodne muzike Milanče Radosavljević hitno hospitalizovan!

Teško udiše vazduh...

Milanče Radosavljević
Foto: Printscreen

Legenda narodne muzike Milanče Radosavljević (76) zaražen je koronavirusom i prima kiseonik u bolnici Bežanijska kosa.

- Gušio sam se u bolnici! Medicinske sestre su me molile da udahnem vazduh, a ja nikako nisam mogao - kaže Milanče Radosavljević.

Pevač čuvenih hitova "Anđelija", "Jedna žena plave kose" i "Dao bih ovo malo života" javio nam se iz "crvene zone" i ispričao kako izgleda njegova borba sa opasnim virusom, koji mu je umalo došao glave.

- Ležim u bolnici i imam teži oblik korone. Primljen sam kao hitan slučaj i mislio sam da mi je došao kraj, međutim, uspeo sam da se vratim iz mrtvih. Što se kaže: "Pobegao sam grobaru sa lopate". Izvukao sam se zahvaljujući lekarima - priča legendarni pevač, koji se proslavio nastupajući po kafanama.

- Imao sam tešku upalu pluća i sve vreme sam se gušio. Bilo je jezivo! Medicinske sestre su me molile da udahnem vazduh, a ja nisam mogao. Bio sam na korak od smrti, a živ sam samo zahvaljujući osoblju bolnice. Oni su maksimalno posvećeni pacijentima i rizikuju živote da bi nas spasili - izustio je legendarni pevač, a onda je napravio pauzu i počeo da kašlje:

Milanče Radosavljević
Milanče Radosavljević, Foto: RINA

- Eto, vidite, i dalje se gušim. Zato me i drže na kiseoniku, bez kojeg ne mogu da dišem. Više ne razmišljam o tome da li ću pevati, već samo da li ću preživeti. Lekari su mi rekli da imam najgori oblik korone, ali da će oni učiniti sve da mi pomognu. Već dvanaest dana sam u 'crvenoj zoni' i ko zna koliko ću još biti ovde.

Radosavljević priznaje da je sam kriv što se zarazio opasnim virusom.

- Nisam se čuvao, radio sam neku ogradu oko kuće, pa sam bio sa majstorima i kontaktirao sa dosta ljudi. Onda sam dobio temperaturu, ali sam mislio da je neka prehlada. Hteo sam da najpre sve završim sa majstorima, pa tek onda odem kod lekara. Međutim, virus me je pokosio i završio sam u bolnici u veoma teškom stanju. Rekli su da bih sigurno umro da sam stigao samo dan kasnije... - priča čuveni muzičar.

Podsetimo, veliki broj estradnih ličnosti je zaražen ovim opakim virusom koji uništava pluća.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi