LETELO PERJE, PREKINUTO SNIMANJE PINKOVIH ZVEZDICA! Milan Stanković se ŽESTOKO POSVAĐAO sa Kijom Kockar! Pale teške uvrede, a onda je napustio studio

Pevač potvrdio da je došlo do sukoba.

Kija Kockar
Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

Pevač Milan Stanković pre tri dana napustio je snimanje šoua „Pinkove zvezdice - All Stars”, i to nakon verbalnog okršaja sa Kijom Kockar, kojoj je u jednom trenutku poručio: „Nije ti ovo ‘Zadruga’.”

Naime, Milanu Stankoviću su zasmetali komentari Kije Kockar, pa ju je obasuo brojnim uvredama, na šta mu ona nije ostala dužna, zbog čega je napustio snimanje. U toku komentarisanja takmičara Kristina je iznosila svoj stav koji se Stankoviću nije nimalo dopao, pa joj je poručio da prestane da glumi zvezdu, na šta mu je ona žestoko odgovorila i prozvala ko je on da joj bilo šta priča.

 

Nakon toga usledila je žestoka rasprava između njih dvoje, te je Milan ustao iz stolice i otišao sa snimanja.

- Milanu je već neko vreme dosta Kijinog ponašanja, ali nikome nije jasno šta njemu tačno smeta. Samo je u jednom trenutku počeo da se primećuje animozitet između njih dvoje, a sve je eskaliralo pre tri dana na snimanju „Pinkovih zvezdica” - navodi izvor koji se našao na snimanju, i objašnjava kako je došlo do sukoba:

- Milanu je smetao stav koji je u tom trenutku Kija iznela i odlučio je da joj više ne ćuti. Jasno joj je poručio da ne može sebi da daje za pravo da se ponaša tako i da ovde nema mesta sujeti. Njih dvoje su se žestoko sukobili i izneli niz uvreda na račun jedno drugog. Milan je u jednom trenutku Kiji besno rekao: „Nije ti ovo ‘Zadruga’” - objašnjava naš izvor.

Milan Stanković
Milan Stanković, Foto: Screenshoot Youtube

Međutim ni Kockareva nije ostala dužna Stankoviću, pa mu je uzvratila psovkama i prozvala ga da on nema pravo ništa da joj priča, što je dodatno iznerviralo pevača - toliko da je ustao iz svoje stolice i napustio snimanje.

- Milan je toliko bio ljut i besan, da je čak razmišljao da više ne bude deo „Pinkovih zvezdica”. Izašao je sa snimanja i poručio produkciji da neće biti deo šoua zbog ovakvog ponašanja. Posebno ga je iznerviralo što je Kockareva toliko glumila zvezdu prema njemu, a on je bio jedan od retkih koji ju je podržao kada je tek krenula sa pevačkom karijerom - navodi izvor blizak pevaču.

Kija Kockar
Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

Ipak nakon dužeg ubeđivanja produkcija je jedva uspela da vrati Stankovića u stolicu žirija i snimanje je nastavljeno. Iako su Kija i Milan i dalje bili u svađi, oboje su odradili profesionalno posao do kraja, a nakon završetka snimanja svako se okrenuo na svoju stranu.

Ovim povodom Kija je kratko rekla:

- Nemam komentar.

Milan Stanković je potvrdio da je došlo do sukoba.

- U tom trenutku je to bio jedini način da prekinem sa pretvaranjem dečjeg šoua u nešto čemu tu nije mesto. Tu ne sme biti mesta sujeti.

Pre ovoga pevači su bili u i te kako dobrim odnosima, a Milan je prvi od kolega pružio podršku Kiji za učešće u „Pinkovim zvezdicama”, što ih je dodatno spojilo. Nakon toga njih dvoje su se posećivali i na nastupima, a jedno vreme se spekulisalo i da su zajedno.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi