Milan Stanković
Ana Paunković/Alo!
Milan Stanković

Ana Paunković/Alo!

Milan Stanković, Foto: Ana Paunković/Alo!

Popularni pevač Milan Stanković posetio je bioskop u jednom beogradskom tržnom centru i tom prilikom napravio neviđenu pometnju.

Naime, on je pokušao neprimetno da se ušunja u bioskop kako ga niko ne bi video, no fanovi su ipak uspeli da ga prepoznaju.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Milan je došao kako bi pogledao jedan od najtraženijih filmova koji je izašao početkom ovog meseca, ali ipak nije uspeo da zadrži privatnost. Iako se vešto skrivao i krišom pokušavao da izbegne poglede znatiželjnih fanova, nije imao sreće. Horda devojčica mu je prilazila kako bi se slikala sa njim, a on je onda morao da im ispunjava želje - ispričao je izvor sa lica mesta za portal "Alo.rs" i dodao:

Milan Stanković

alo.rs

Milan Stanković, Foto: Alo

- Najinteresantnija je bila scena kada je krišom hteo da unese vodu koja nije bila kupljena u objektu bioskopa, ali je na kraju shvatio da je slučajno pogrešio. Ostavio je flašicu sa strane, a onda je kupio gazirani napitak uz kokice. Ovoj šaljivoj sceni su se nasmejali i Milan i obezbeđenje koje ga je sprovelo - završio je priču izvor blizak portalu "Alo.rs".

Srpska manekenka pokazala kako zaista izgleda bez fotošopa i filtera! Ovakav stomak još niste videli

AUTOR: Alo.rs/A.K. DATUM I VREME: 12.10.2019. 09:43 Svaka čast. Sandra Obradović, Foto: Screenshoot Instagram Manekenka i bivša učesnica rijalitija "Farma", Sandra Obradović, porodila se pre nedelju dana i na svet donela sina Andreja. Manekenka ni nakon porođaja nije želela da otkrije identitet biznismena sa kojim je dobila dete, ali zato rado deli druge detalje iz privatnog života.

 

BONUS VIDEO:

Popularni pevač radi o glavi Vuku Mobu! Reper se oglasio i otkrio šta se krije iza svega!

 

Komentari (1)

ћикула

12.10.2019 13:19

Вјерујем да га нико није ни примјетио, ко је он у ствари?