Severina, Milan
Masanori Jošida/Rajko Ristić/Alo
Severina i Milan Popović

Masanori Jošida/Rajko Ristić/Alo

Foto: Masanori Jošida/Rajko Ristić/Alo

"Severina je krajem prošle godine izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom. Tada je dobila presudu da dečakovom ocu Milanu Popoviću mora svakog meseca da šalje 160 evra za alimentaciju. Međutim, od marta nije dala ni dinar i zato je Milan rešio da je ponovo tuži. Da se razumemo, on ima dovoljno novca i bez tih njenih para, ali je presavio tabak iz principa", rekao je dobro obavešteni izvor i nastavlja:

"Seve i Milan se tužakaju za svaku glupost i tako se svete jedno drugom.On je njoj godinama plaćao 2000 evra mesečno za alimentaciju, pa ga nervira kada ona sada kaže da nema 160 evra da pošalje za svoje dete."

Hrvatska pop zvezda je preko advokata poručila da sa alimentacijama kasni zbog korone.

Milan Popović

Rajko Ristić/Alo!

 Foto: Rajko Ristić/Alo!

"Ona tvrdi da je zbog pandemije u veoma teškoj situaciji i da trenutno nije u mogućnosti da svakog meseca izdvaja 160 evra. Nema prihode, nigde ne nastupa, a i sama je zbog lečenja od korona virusa nekoliko nedelja provela u izolaciji. Preko svog advokata je poručila Milanu da će svoje obaveze uredno izmiriti čim bude u mogućnosti. Popović se baš iznervirao jer joj ništa ne veruje i rekao je svom pravniku da podigne novu tužbu", kaže izvor.

PROČITAJTE JOŠ: