Milan Popović
Dejan Briza/Alo!
Milan Popović

Dejan Briza/Alo!

Milan Popović, Foto: Dejan Briza/Alo!

Ipak on je u jednom intervjuu početkom ove godine pričao o sebi, odrastanju, JNA, svojim sinovima, bogatstvu, bivšoj supruzi...

O SINOVIMA I SEVERINI

Želim još dece jer sam shvatio da su deca i provođenje i učestvovanje u njihovom odrastanju najveće bogatstvo. Imati taj luksuz da u bilo kom trenutku kada je to potrebno provodim vreme sa svojom decom je za mene najveći uspeh.

PROČITAJTE JOŠ:

Nama muškarcima treba malo više vremena da se prepoznamo u ulozi oca. Kada sam uspavljivao Aleksandra, on je bio još beba, i u jednom trenutku se digao na rukice i onda mi se nasmejao. Eto tu sam se prepoznao...

Zahvalan sam na jedan način tom spletu okolnosti koji se izdešavao i koji se i dalje dešava jer mi je otovorio oči i dao mogućnost da probam da poboljšam i ispravim te nedosttake koji postoje u sistemu. Mislim da ću sa vremenom na jedan ispravan način omogućiti da dođe do promene - a to znači da očevi koji žele, a pričam ovde o rastavljenim roditeljima, da nastave da brinu o svojoj deci kao pre, taj otac mora da ima prioritet u odnosu na baku, deku, sestru... Dakle otac koji ima mogućnosti, nije nasilan, posvećen otac, redovno plaća alimentaciju ne može da se stavi u isti koš sa drugim očevima koji ne žele da to.

Svoj život sam podredio svojoj deci. Želim da ta deca odrastaju uz mene. 

Aleksandar sledeće godine treba da pođe u školu. Ja smatram da on treba da ide u privatnu školu sa ograničenim brojem đaka, dok Severina insistira da zbog socijalizacije Aleksandar treba da ide u javnu školu. 

Severina i ja nemamo komunikaciju.

Severina Kojić

Masanori Jošida/Alo!

Severina Kojić, Foto: Masanori Jošida/Alo!

O JNA

Disciplinu sam naučio kroz sport i vojsku. JNA je bila korisna za sve koji su služili armiju. Tačno sam ranije znao kad sam zapošljavao ljude ko je služio tu vojsku a ko nije. Videlo se to po poštovanju starijeg, predpostavljenog, disciplini, redu...

Ja kad ustanem prvo namestim krevet. To volim da sam uradim. To mi je ostao ritual iz vojske.

O SEBI

Ja nisam poročan čovek. Ne pušim, ne pijem, ne koristim nikakva opojna sredstva. Bavio sam se nekad muzikom. Prvi bend sam imao u Vršcu, posle sam svirao u Pančevu a onda u Švajcarskoj.

Imao sam pank bend. Kosu sam farbao kredom a onda sam pre dolaska kući brisao to da tata ne vidi šta sam uradio. Svirao sam prvo bubnjeve pa gitaru.

KAKVE LJUDE CENI

Kod ljudi cenim iskrenost. Po meni čovek treba da bude autentičan, bez glume, pretvaranja, laži. Takve ljude biram u svom okruženju.

Ja ne znam nijednog mog druga koji je bogat. A šta znači bogat? To je relativna stvar.

POVERENJE U VUČIĆA

Aleksandar Vučić

Alo!/Ognjen Radošević

Aleksandar Vučić, Foto: Alo!/Ognjen Radošević

O HUMANITARNOM RADU

U 2017. godini sam donirao više od milion evra u Srbiji. A toliko je planirano i za 2018. Meni nije bitno da mi neko kaže hvala. Meni je najbitniji taj sam čin davanja.

Znate jednom davno imao sam tri automobila. I onda sam shvatio da koliko god želeo ja ne mogu da vozim ta tri automobila istovremeno. I onda sam razmišljao da je bolje da poklonim dva automobila nekome kome treba a sebi ostavim jedan.

Razmišljao sam zašto bih ja kupovao te automobile već da nekome poklonim ono što tom nekom treba. I tako sam počeo da pomažem narodne kuhinje i ulažem u Vršac.

 

Komentari (7)

nedjo

20.12.2018 21:35

ovaj tip ima sve,samo nema srećan izbor u životu

Čeda

21.12.2018 08:45

@nedjo - Kako li je zaradio silne milione i sreo Severinu tako naivan i prepodoban.

Ljilja

21.12.2018 06:06

Viskouman neki covek. Da citiram Severinu: sto je lep, a sto je pametan! Moram da primetim da je skroman i produhovljen. Verovatno je Seve upoznao u gspu a ne na zurci koju je basnoslovno platio. Ima 3 auta pa pokloni 2, da milion ovako. A kako i kolioo zaradì ne znamo. Dok OVOLIKO ceni Vucica necemo ni saznamo.

Pancevac

21.12.2018 07:40

Velika su njegova dela...Jedan je Milan !

Bora

21.12.2018 08:35

Iskren covek I sve sto je rekao je zivotna filozofija.Svrha I smisao nas je produzetak vrste.Najlepsi deo zivota je koji posvetis deci a covekkad pomaze nekome kome je ta pomoc neophodna ima osecaj koji je neopisiv.

furger

21.12.2018 09:13

Ovaj lik moj druze nije imao 5 riba u zivotu do Severine,i ona mu pomutila pamet da jos ne zna sta ga je snaslo

Goga

21.12.2018 09:40

1. Vozač iz Švajcarske. 2. Kontroverzni biznismen. Kako je to moguće???