Milan i Mima Karadžić
Rajko Ristić
Milan i Mima Karadžić

Rajko Ristić

Milan i Mima Karadžić, Foto: Rajko Ristić

Reditelj Milan Karadžić nije krio tugu zbog Mišinog odlaska, budući da ga za njega vezuju dugogodišnja saradnja i prijateljstvo.

PROČITAJTE JOŠ:

SVE JE ISPRIČAO PRE NEGO ŠTO JE PREMINUO Poslednji intervju Miše Janketića će vam naterati suze na lice! Ovo je bila njegova najveća BOL!

SA ANĐELIMA PUTUJ, VELIKI ČOVEČE! Glumci i kolege u DUBOKOJ TUZI opraštaju se od Miše Janketića! Bila je čast poznavati te i raditi s tobom!

"JEDVA SE KRETAO, IMAO JE MANJE OD 5O KILOGRAMA" Miša Janketić PREDOSETIO SMRT! Komšinica otkrila kakvog ga je zatekla pre tragedije!

- Radio sam s njim i mnogo sam ga voleo. Sve je počelo saradnjom na predstavi „Bašta sljezove boje“ u malom pozorištu „Duško Radović“. Njegov sin Marko tada je imao  dvanaest godina i u toj predstavi rame uz rame sa svojim ocem imao je prvu ulogu. Igrao je mladog Branka Ćopića. Iskustvo na toj predstavi bilo je predivno i ne samo da mi je bila čast raditi sa Mišom već je svima pravo zadovoljstvo bilo gledati ga. Nije samo on bio divan, iza sebe je ostavio i divnu porodicu. Njegov odlazak veliki je gubitak za sve i neka mu je laka crna zemlja - kaže Milan Karadžić. 

Miša Janketić

Tanjug

Miša Janketić, Foto: Tanjug

- Veliki glumac, veliki čovek. Radio sam s njim od svoje rane mladosti i nikada ga neću zaboraviti. Ponosan sam na sve što smo odradili zajedno, na svako sedenje s njim, na svaki zajednički razgovor. Od njega se imalo šta naučiti, čast mi je što sam ga poznavao i zadovoljstvo što sam ga voleo. Pozdrav Miši, sada je negde u Tomaševu o kojem je pričao najdivnije priče, a ni dan-danas ne znam da li je više voleo glumu ili svoje Tomaševo. Slava mu - sa tugom u glasu priča Mima.