Mihajlo Maksimović, prostitucija, Sanja Stanković, Mimi Oro
Alo!, Shutterstock, ilustracija
Mihajlo Maksimović, prostitucija, Sanja Stanković, Mimi Oro

Alo!, Shutterstock, ilustracija

Foto: Alo!, Shutterstock, ilustracija

Mihajlo Maksimović, najpoznatiji estradni makro, koji je uhapšen u februaru prošle godine, priznao je juče na početku suđenja pred Višim sudom u Beogradu da je posredovao između devojaka koje su radile za njega i klijenata!

Sumnja se da su pr*stitutke iz Mihajlove sveske uglavnom poznate pevačice i starlete, koje često viđamo u rijaliti takmičenjima i na TV ekranima. Brojne poznate ličnosti pokušavaju navodno preko svojih advokata da spreče da njihova imena izađu u javnost.

Lista pr*stitutki je navodno ugledala svetlost dana u aprilu prošle godine.

Spisak svih VIP devojaka iz Srbije koje su preko posrednika Mihajla Maksimovića prodavale telo poznatim sportistima, među kojima prednjače fudbaleri, ali i političarima i biznismenima, pojavio se u medijima. One su u zamenu za keš o*gijale s mušterijama van granica naše zemlje.

Navodno, među onima koje su bile na Maksimovićem cenovniku su pevačica i rijaliti-učenica Dušica Grabović koju je Saška Karan u Farmi optužila da se bavi pr*stitucijom, kao i Mina Vrbaški, za koju se prvi put čulo nakon afere sa pevačem Šakom Polumentom, a koja se potom proslavila učešćem u Zadruzi.

Mina Vrbaški, Ermina Pašović

Screenshot

Mina Vrbaški, Ermina Pašović, Foto: Screenshot

Na spisku su i starleta Božana Vujinović, koja je već hapšena zbog pr*stitucije zajedno sa Milicom Živanović, poznatijom kao Mimi Oro, kao i modna kreatorka Nataša Šavija. Androgeni maneken Aleksandar Arsenijević tvrdio je da je ona ušla u rijaliti "kako bi podigla sebi cenu za 50 evra". Njene slike osvanule su i na sajtu za poslovnu pratnju. Rijaliti zvezda i reperka Anđela Mitkovski poznatija kao Anđela Veštica takođe je na spisku. Ona je sama priznala da je imala s*ks za novac - priča sagovornik.

S Maksimovićem su, navodno, sarađivale i učesnice Zadruge.

- Najpoznatiji makro sarađivao je s pola srpske estrade. Neke od devojaka koje je iznajmljivao po satu i to po paprenoj ceni su manekenka Sanja Stanković i Ana Korać. Za Koraćevu je Aleksandra Subotić izjavila da je "preko nje prošlo pola Albanije". Sanja i Ana su trenutno u rijalitiju a za pr*stituisanje su ih tokom trajanja šoua više puta optužili drugi učesnici - kaže izvor.

Ana Korać

Printscreen/Tv Pink

Ana Korać, Foto: Printscreen/Tv Pink

Među Maksimovićevim damama su navodno i zvučna imena iz sveta glume.

- Javna je tajna da su telo prodavale i pevačica K.O., koja se više puta udavala, M.B., koja se nedavno ostvarila kao majka, kao i T.T., poznata po učešću u jednom muzičkom takmičenju. Najstarijim zanatom bavi se i E.A., pevačica koja je poznata po prenapadnom ponašanju, muškobanjastom izgledu i glasu - objašnjava sagovornik.

Kako dodaje, na spisku su i mlade glumice J.G., K.R. i S.R.

- Tu su svakako i voditeljke, a najpoznatije među njima su S.O. i I.Š. - priča izvor.

Anđela Veštica

Masanori Jošida/Alo!

Anđela Veštica, Foto: Masanori Jošida/Alo!