Mia Borisavljević
Rajko Ristić
Mia Borisavljević

Rajko Ristić

Mia Borisavljević, Foto: Rajko Ristić

Pevačica Mia Borisavljević važi za jednu od najatraktivnijih na našoj estradi. Međutim, kada vidite njenu sestru počećete malo da se dvoumite.

PROČITAJTE JOŠ:

* Majka Mie Borisavljević je bila Mis Valjeva davne 1979. godine

* Sestra Mie Borsavljević živi u Kini sa suprugom

* Mia je snimila prvi album 2008. godine pod nazivom "Prvi stepen ludila"

Naime, Mia je sa svojom sestrom Ivanom za uskršnje praznike otputovala u Kinu. Sudeći po fotografijama koje je Mia delila na svom Instagram profilu, njih dve su se odlično zabavljale na odmoru.

Mia

printscreen

Mia , Foto: printscreen

- Imati sestru znači nikada ne biti sam - napisala je Mia pored jedne od fotografija.

Mia

printscreen

Mia , Foto: printscreen

Mia i Ivana su podjednako atraktivne, a i neobično slične. Jedan od pratilaca na Instagramu napisao je da Ivana opušteno može da bude Mijina dvojnica u nekom od spotova.

Popularni estradni par se nikada ne pojavljuje zajedno u javnosti! Uhvatili smo ih u kafiću i otkrili istinu o njihovom odnosu! (FOTO)

AUTOR: B. Zajić/G. Todorović DATUM I VREME: 26.08.2019. 15:25 - 26.08.2019. 15:35 Aleksandra Cvetkovića, poznatog pevača i frontmena grupe "Tropiko bend", uhvatili smo kako u jednom prestoničkom kafiću uživa sa suprugom i prijateljima. Sale i Jovana, Foto: Alo.rs/G.T. Pevač "Tropiko benda", Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, jedna je od velikih zvezda na našim prostorima.

BONUS VIDEO:

Katarina Grujić po prvi put otkrila detalje iz bolničke sobe!