Mia Borisavljević
printscreen
Mia Borisavljević

printscreen

Mia Borisavljević, Foto: printscreen

Voditeljka i autorka "Magazina In" Sanja Marinković je u ovonedeljnom izdanju ove emisije ugostila Miu Borisavljević, Draganu Katić, Anju Mit, Stefana Buzurovića i Relju Popovića.

Mia je ovom prilikom podelila sa publikom kakav je peh doživela na jednom nastupu i zašto joj se ceo prvi red ispred bine smejao.

Sanja Marinković

Screenshot

Sanja Marinković, Foto: Screenshot

- Meni je odleteo rep nasred bine. Imala sam nadogradnju. Nisam baš dobro učvrstila, tu je bio i ventilator, ja sam to vrtela, vrtela, meni se svidelo kako to leti. U jednom momentu ja osećam nešto me udara po kolenu, pogledam, ono se rep spustio skroz dovde. Uzmem, bacim onaj rep iza klavijaturiste. Međutim, kad sam pogledala, ispred mene prvi red plače od smeha, ali dobro, dešava se - ispričala je pevačica i izazvala opšti smeh u studiju, a onda je i njen kolega Relja ispričao kakvu neprijatnost je on doživeo:

- Samo sam jednom pao s bine. Uvek mnogo skačem, to je neka rep, hip-hop energija, uvek je tu mnogo skakanja, i malo sam promašio dimenzije, ali dobro, brzo sam se digao - otkrio je Relja.