Merina Njegomir
Alo!/Masanori Jošida
Merima Njegomir

printscreen

Merima Njegomir, Foto: printscreen

Merima Njegomir, pevačica narodne muzike, priznala je da već duže vreme razmišlja o penziji, a u razgovoru za „Alo!“ pevačica je istakla da želi da se povuče sa scene dok njen glas još uvek ima punoću po kojoj će ostati upamćena.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Intenzivno razmišljam, već mesecima se preispitujem da li da se povučem i ostavim prostor mladim snagama. Već 47 godina sam na estradi i smatram da je bilo dosta, da je vreme da okačim kopačke o klin, što se kaže. Iza mene je velika karijera i mislim da je bolje da odem kad sam na vrhuncu, nego kad glas počne da slabi. Ne želim da dođem u situaciju da brljavim jer sam malo sam se umorila od svega - rekla je Merima i dodala:

Merima Njegovmir želi Betuli da što pre ozdravi

Rajko Ristić

Foto: Rajko Ristić

 

- Uvek sam se trudila da budem bolja i uvek sam se takmičila sama sa sobom, ali umorna sam i od toga - rekla je Merima.

Merima Njegomir skrhana bolom: Umro je čovek sa kojim sam bila od svoje 21. godine života!

AUTOR: Alo/R.J. DATUM I VREME: 23.08.2019. 15:59 Pevačica se emotivnim rečima oprostila od njega... Foto: Screenshot Youtube Pevačica Merima Njegomir sa velikom tugom saopštila je javnosti da je preminuo Milan Njegomir, njen bivši suprug. Njih dvoje su bili u braku 16 godina i imaju četvoro dece, a njihova komunikacija trajala je do poslednjeg dana.

Pogledajte BONUS video:

Ružu Rupić spojili sa 46 godina starijim pevačem! Evo kako je reagovala!