Jovana Tomić Matora
Printscreen
Jovana Tomić Matora

Printscreen

Jovana Tomić Matora, Foto: Printscreen

Jovana Tomić Matora prva je rijaliti učesnica koja je otvoreno priznala da je biseksualka, a osim što je zadrugarima prepričavala emotivna iskustva sa devojkama, nedavno je otkrila i kako je izgledao njen prvi seks sa muškarcem.

Naime, nakon što su ljubavni parovi u "Zadruzi" dobili zadatak da prepričaju svoja prva seksualna iskustva, Jovana se prisetila veze koju je imala sa jednim muškarcem. Kako je ispričala, Matora je imala 19 godina kada je izgubila nevinost, a upoznavanje sa prvim momkom nije prošlo glatko.

Matora: Fetiš mi je pljuvanje

Čini se da za Matoru ne postoje zabranjene teme, te je nedavno u "Zadruzi" otvoreno govorila i o svom fetišu.

- Ne volim grupnjake, jer sam sebična. Jednostavno ne volim da delim ono što je moje. Pljuvanje mi je fetiš, a prvo što primetim su zubi, uši, pa stopala. Četiri godine sam bila u kombinaciji, najduža veza mi je trajala šest meseci. Najluđa mesta na kojem sam imala seks su terasa i magacin mog kafića - ispričala je svojevremeno Matora.

 - Te večeri kada sam upoznala prvog dečka, izašla sam u grad sa društvom na jedan splav, a sa nama je bio i taj momak, koji je zapravo bratanac mog dobrog druga. Noć je bila potpuno luda, pijana sam upala u reku, jedva su me izneli iz vode, a cela ta situacija je tom momku bila potpuno simpatična. Tada smo se smuvali, a kada sam prvi put spavala sa njim, potpuno sam odlepila - rekla je Matora, a potom dodala:

- Nisam imala pojma da možeš tako da se navučeš na ku*ac, a nas dvoje smo imali seks na svakom koraku. U sobi, u klubu, ma svuda - ispričala je Matora i nasmejala zadrugare.

Ništa manje zanimljivu priču o gubljenju nevinosti nije ispričala ni Luna Đogani, koja je priznala da je imala veliku tremu kada je trebalo prvi put da se poljubi sa momkom, ali da prvi seks nije ni osetila.

Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani, Foto: Printscreen

- Imala sam ogromnu tremu pre nego što sam se prvi put poljubila. Nakon poljupca sam bukvalno pobegla i povraćala od treme. Međutim, prvi seks nisam ni osetila, kao da se nije ni desilo, ali me je posle bolelo. Bili smo kod njega i mazili smo se, a u jednom trenutku samo me je pitao: "Jesi li ga osetila?", ja sam pitala: "Šta?", a on mi je rekao da smo vodili ljubav. Bukvalno od stresa nisam ništa osetila - ispričala je modna blogerka. 

Luna: Sloba ima picajzle!

Da blogerka Luna Đogani ume grubo da se šali na račun svog dečka Slobe Radanovića pokazala je kada ga je isprozivala da ima polno prenosivu bolest. Naime, nakon što je Sloba u jednom trenutku osetio svrab u intimnim delovima tela, pa se neprestano češao, Luna je to primetila i upozorila ga je da prestane.

- Prekini da se čačkaš, imaš picajzle dole - rekla je Luna Slobi, koji je prihvatio njen prekor i okrenuo sve na šalu. Međutim, ni ta noć nije mogla da prođe bez turbulencija, te se najintrigantniji par rijalitija ponovo posvađao, jer je Sloba savetovao Lunu da ga "ne mrači" i da bude malo veselija.

 

 

Komentari (2)

LEON

06.02.2018 20:48

Jovana sve vise "napreduje" i "odusevljava" svoje roditelje. A oni su "presrecni" sto imaju takvu cerku,koja je morala preko nacionalne tv da im kaze ko je i sta je,umesto da su oni bili inicijatori tog razgovora i priznanja.

namcor

08.02.2018 17:24

Strasno. I ja sam bio navucen na sex,istina sa jednom slatkom curom. Meni se dopalo:)