Masimo Savić
Printscreen
Masimo Savić

Printscreen

Masimo Savić, Foto: Printscreen

Mirna Savić, radijska voditeljka i ćerka poznatog pevača Masima Savića uradila je tetovažu posvećenu zemljotresu koji je u martu ove godine pogodio Zagreb.

Mirna je na svom Instagram profilu objavila sliku tetovaže na ruci, posvećenu zemljotresu, koji je ovog proleća razrušio delove glavnog grada Hrvatske.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели M I R N A S A V I Ć (@savicmirna)

"Plan je bio da raspuknuti Zagreb na mojoj ruci bledi kako blede sećanja na proleće, ali izgleda da ništa ne ide po planu ove godine. Lako mi tu četvorku pretvorimo u osmicu, ha", napisala je voditeljka aludirajući na zemljotres koji se takođe dogodio u jutarnjim časovima.

Podsetimo, Masimo je otvoreno govorio o svojoj ženi i ćerki.

- Moje Eni i Mirnu slušam i znam da ako krenem u pogrešnom smeru, one će me spasti. Nijedna od njih nije ni žestoki kritičar, a ni ona koja uvek drži stranu. Mislim da mi muškarci treba da malo više slušamo žene. Pogotovo zato što često, barem u našem društvu, nisu (dovoljno) glasne. Mislim da su žene jače u smislu podnošenja boli, hrabrije su na političkim barikadama, na barikadama dnevnih problema… Žene su mi večna inspiracija. Znam da čine većinu moje publike i na tome sam im zahvalan, rekao je nedavno za "Naturala.hr".

BONUS VIDEO:

Pročitajte još: