Mašan Lekić
Alo!/Marko Metlaš
Mašan Lekić

Alo!/Marko Metlaš

Mašan Lekić, Foto: Alo!/Marko Metlaš

- Ljubav između njih dvoje je planula tokom saradnje na Lekićevoj emisiji „Dosije”, postali su nerazdvojni. Mašanov brak je bio završen i pre nego što se upustio u romansu s koleginicom, njihova osećanja su iz dana u dan bila sve veća i ona je ostala trudna. Lekićeva izabranica je mlađa od njega i vreme uglavnom provode zajedno na Zlatiboru, u njegovoj vikendici. Vidi se da su zaljubljeni, vest da će imati bebu ih je oduševila. Dok on ima ćerkicu Miju, njegovoj devojci će ovo biti prvo dete i raduje se što će se ostvariti kao majka. Zaista se vole, razlika u godinama im ne smeta, a Mašan je svoju partnerku upoznao i s prijateljima - otkriva izvor, i dodaje:

- Bilo je tu i malo intimno slavlje povodom trudnoće, nisu želeli da okupljaju ljude zbog pandemije korone. Sad paze, posebno zbog bebe koja bi uskoro trebalo da dođe na svet. Oboje su presrećni i posvećeni jedno drugom, lepe vesti ne kriju, raduju se prinovi i kuju planove za zajedničku budućnost.

Inače, Mašan je odavno napustio porodični dom, ali je ostao u kontaktu sa suprugom Mirom prvenstveno zbog ćerke Mije.

Mašan Lekić

Youtube/Printscreen

Mašan Lekić, Foto: Youtube/Printscreen

- Mašan i Mira su se emotivno rastali odavno i to nije bio nimalo lak period za njih. On je napustio porodični dom pre skoro godinu dana, ali je ostao s Mirom u korektnim odnosima, prvenstveno zbog ćerkice, ali i saradnje na emisiji. Još uvek čekaju da potpišu papire za razvod, jer taj proces duže traje zbog suda i dogovora o alimentaciji, ali što se njih dvoje tiče, oni su odavno razvedeni. Veruju da će uskoro i pravno biti okončan njihov brak, te da će mirnim putem zatvoriti to poglavlje - ističe izvor blizak voditelju.

Mašan i Mira iz braka imaju naslednicu kojoj su oboje posvećeni i žele da kroz ovaj period prođe što bezbolnije. Prema rečima našeg izvora, ćerka će živeti s majkom, zbog čega bi Lekić trebalo da plaća alimentaciju, čija visina još uvek nije određena na sudu.

- Upravo zbog naslednice dugo su krili da među njima ima problema i nesuglasica, pa su se i u javnosti pretvarali da su još uvek zajedno - kaže izvor.

Mašan Lekić sa suprugom

Marko Đoković

Mašan Lekić sa suprugom, Foto: Marko Đoković

Ni on ni Mira nisu za medije hteli da komentarišu saznanja da više nisu u ljubavi. Na pitanje da li je tačno da se razvodi i da ima novu devojku, Mašan nam je kratko odgovorio u poruci.

„Veliki pozdrav za vas i čitaoce. Nemam komentar“, napisao je, a na potpitanje o drugom detetu nije odgovorio.

SAZNAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO: