Luna Đogani
Screenshot Youtube
Luna Đogani

Screenshoot Youtube

Luna Đogani, Foto: Screenshoot Youtube

Kako je „Alo!“ već pisao, Luna Đogani će čim izađe iz rijalitija početi da se bavi pevanjem, a njena mama Anabela je već sve pripremila. Numeru je radio Darko Dimitrov, koji je uradio hit Luninoj bivšoj prijateljici Anastasiji Ražnatović. Prva pesma je spremna, a tekst je o tužnoj ljubavnoj priči, odnosno o njenoj vezi sa pevačem Slobodanom Radanovićem.

PROČITAJTE JOŠ:

Zadruga 2

Screenshot Youtube

 

- Anabela je posle prve „Zadrugovizije“ primetila da je Luna nasledila porodični talenat za muziku i učinila je sve što je u njenoj moći da njena ćerka počne da se bavi pevanjem. Sve pare koje je Luna dobila unapred od rijalitija, tačnije oko 20.000 evra, Atijasova je uložila u njene nove pesme. Ona se sa muzičkim producentom Darkom Dimitrovim već dogovorila oko pesama, a prva je već gotova - tvrdi izvor blizak porodici Đogani i dodaje da je Anabelina ideja bila da prva pesma bude balada i da opisuje tužnu ljubavnu priču.

Anabela Atijas i Luna Đogani

Rajko Ristić/Alo!

Anabela Atijas i Luna Đogani, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Anabela je prionula na snimanje pesama jer ju je to vratilo na njene početke kada niko nije bio tu da je podrži i zbog toga je htela svojoj ćerki da pruži potpunu podršku i da joj pokaže da ima leđa koja je čuvaju. Kako se i sama bavi muzikom, shvatila je da najbolje u pesmama prolaze istinite priče u kojima interpretator ogoli dušu. Pošto je njena naslednica prošla golgotu zbog veze sa Slobom, ona je insistirala da prva Lunina pesma opisuje borbu za ljubav i agoniju koju je prošla zbog veze sa oženjenim čovekom. Iako je svesna da su Lunu mnogi ljudi osudili i smatrali da je ona kriva za razvod Radanovića i njegove žene, Anabela je htela da pokaže da se Luna ovom pesmom kaje i da pokuša svima da objasni kako se ona osećala u toj agoniji koja je trajala skoro godinu dana - ispričao je izvor „Alo!“ i otkrio da i Lunin otac Gagi Đogani misli da će ova pesma postati pravi hit.

Luna Đogani i Slobodan Radanović

E-Stock/Ivan Dobričić

Luna Đogani i Slobodan Radanović, Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

- Gagi je sve vreme u kontaktu sa svojom bivšom suprugom i kada je prvi put pročitao tekst pesme, čak se i rasplakao. Numera je opisala Lunin život i muku dok je bila sa Slobom, kao i njenu veliku ljubav i žrtvovanje. Oni su kao roditelji presrećni što će njihova ćerka krenuti njihovim stopama i predviđaju joj blistavu karijeru - rekao je naš izvor.