Marina Visković
Screenshoot Youtube
Marina Visković

Alo/Dejan Briza

Marina Visković, Foto: Alo/Dejan Briza

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović juče je objavila da je pozitivna na korona virus, kao i njen sin Veljko, a sve to nakon proslave povodom rođenja malog Željka gde su bili u dodiru sa zaraženom osobom.

Međutim, mnoge druge poznate ličnosti bile su u njihovoj blizini na toj proslavi, a jedna od njih je bila i Marina Visković koja je, odmah nakon što je saznala da su Ceca, Veljko i zvezdin frizer Stevan Radivojević pozitivni, uradila test, ali sada čeka rezultate.

- Testirala sam se, znaću rezultate u narednih par dana - rekla je Marina Visković za "Blic".

Među zvanicama su bile Sanja Đorđević sa ćerkom, Jovana i Željko Joksimović, Mirko Šijan sa Bojanom Rodić, Dušica Jakovljević, Filip Krajinović, Marina Visković, Aleksandra Prijović, Maja Berović, Marijana Mateus, Aco Pejović i supruga, Miloš Nadeždin i Stevan Radivojević.

Marina Visković

ATA Images

Marina Visković, Foto: ATA Images

Podsetimo, Ceci Ražnatović je prvo urađen serološki test iz venske krvi, koji je pokazao da je negativna. Međutim, ona je nakon toga uradila i PCR test, koji se radi tako što se uzimaju uzorci iz brisa grla i nosa, pokazao je da je pozitivna.

- Na ponovljenom testu Veljko i ja smo pozitivni. Veljko i ja se osećamo dobro, nemam nikakve simptome. Držaćemo se kućne izolacije, do ponovljenog testiranja - izjavila je Ceca.

Marina Visković

Screenshot Youtube

Marina Visković, Foto: Screenshot Youtube