Marina Visković
Printscreen Instagram
Marina Visković

Printscreen Instagram

Marina Visković, Foto: Printscreen Instagram

Marina Visković (31) bacila je oko na jednog od sinova sultana od Bruneja Hasanala Bolkijaha, princa Abdula Matina (27)! Pevačica, koja je nedavno raskinula dugogodišnju vezu, zapratila je na Instagramu mladog milijardera i redovno prati šta on radi i lajkuje mu objave.

Ovaj zgodni 27-godišnji mladić jedno je od dvanaestoro dece sultana od Bruneja i najinteresantniji i najpoželjniji naslednik jednog od najbogatijih ljudi na svetu. Matin je Instagram zvezda sa više od 1,2 milion pratilaca. On uživa u igranju pola, letenju privatnim avionima, provodu na plažama i druženju s divljim životinjama. Ipak, nakon što se pojavio na naslovnoj strani jednog magazina, princ je opisan kao prizeman čovek koji ne voli da se hvali bogatstvom svoje porodice. Devojke širom sveta odlepile su na princa, pa ne čudi što se dopao i Marini!

Ono što je interesantno jeste da je ona Abdula zapratila sa naloga svog butika, preko koga prodaje haljine, dok mladić nije uzvratio praćenje.

Abdul Matin

Profimedia

Abdul Matin, Foto: Profimedia

Princ Abdul je diplomirao na britanskoj kraljevskoj vojnoj akademiji Sendherst, a to naziva svojim najvećim dostignućem. Nakon toga diplomirao je i na Londonskom fakultetu orijentalnih i afričkih nauka. Igra polo, trenira boks, služio je vojsku, a kućni ljubimac mu je tigar. Bogatstvo njegovog oca procenjuje se na oko 20 milijardi dolara, a prema Forbsu, važi za najbogatijeg krunisanog vladara.

Sultan od Bruneja, a samim tim i Abdul, poseduje kolekciju od čak 7.000 luksuznih automobila - uključujući F1 superautomobile, retke „lamborginije“ i oko 500 „rols-rojseva“. Ima i nekoliko aviona čija je unutrašnjost optočena zlatom. Njihova palata - Istana Nurul Iman - u glavnom gradu Bandar Seri Begavanu, najveća je privatna rezidencija na svetu, sa čak 1.788 soba, 257 kupatila i klimatizovanih štala za 200 konja. U sklopu vile imaju i privatnu džamiju, ogromnu banket salu, a kupole na kući su od zlata. Vrednost palate je skoro milijardu i po dolara.

Marina Visković

e-stock

Marina Visković, Foto: e-stock

U australijskom gradu Gold Koust sultan poseduje parcelu na 7.600 kvadratnih metara, vrednu 30 miliona evra.

Matinov stariji brat, princ Azim, mnogo je raskalašniji u odnosu na njega. Kada je naslednik imućnog vladara odlučio da napravi rođendansku zabavu u jednom londonskom hotelu, lista gostiju izgledala je kao da je reč o nekoj dodeli nagrada. Azim je poznat po tome što organizuje ekstravagantne zabave sa slavnim gostima, uključujući Pamelu Anderson, Dženet Džekson i Maraju Keri. Matinov brat je čuven po darežljivosti i navodno je neke prijatelje častio „sitnicama“ višemilionske vrednosti. Tako je Maraja, koja je u London doputovala samo zbog žurke, dobila nakit vredan šest miliona dolara.