Marina Visković
Printscreen Instagram
Marina Visković

Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Nakon gotovo deset godina ljubavi, pevačica Marina Visković i Mirko Vuković, koji je svojevremeno uhapšen u akciji "Ares" zbog nelegalnog posedovanja oružja, navodno su raskinuli veridbu, iako su mnogi očekivali da će uskoro stati na "ludi kamen".

Marina Visković je posle čitave decenije u vezi sa Mirkom ponovo slobodna, a o ovome još uvek ne želi da govori javno.

- Marina i Mirko su godinama živeli pod istim krovom. Mislili smo da će do kraja života ostati zajedno, ali su se u poslednjih godinu dana dosta udaljili. Svako je vodio svoj život, a kada su bili zajedno, uglavnom su se svađali. Čak im se dešavala da se podžapaju pred prijateljima - rekao je jednom prilikom kućni prijatelj bivšeg para za domaće medije.

Marina Visković

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

Pošto se situacija među njima nije poboljšavala, odlučili su da je rastanak jedini izbor.

- Netrpeljivost među njima je rasla iz dana u dan. Razgovarali su nedavno i zaključili da tu nema više ljubavi. Zato su rešili da se rastanu kao razumni ljudi. Ostali su u dobrim odnosima, jer su ipak sve i svašta prošli zajedno za ovih deset godina. Mirko je rekao Marini da može da se osloni na njega za šta god da joj treba - prenosili su domaći mediji.

Marina Visković

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

Pevačica nije želela da priča o ovome i generalno o svom privatnom životu, a sa Mirkom ju je pre skoro deset godina upoznala Svetlana Ceca Ražnatović.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Betmen011

25.09.2020 09:05

Marina, javi se da idemo negde u zezanje...