Marina Tucaković
Printscreen
Marina Tucaković

Printscreen

Marina Tucaković, Foto: Printscreen

Marina Tucaković već tri godine unazad vodi bitku sa opakom bolešću, a kako kaže, najviše je brinu finansije.

Marina je otkrila i da joj zdravstveno stanje varira.

- Pa kako sam, onako. Zdravlje mi varira gore-dole. Moje zdravstveno stanje nije idealno, ali je 100 puta bolje nego na početku. Što se tiče finansija, osim penzije, neka dodatna primanja nemam. Najviše mi je frka oko terapija i lekova koji mnogo koštaju. Iako je situacija onakva kakva je i ja ne bih smela iz kuće da izlazim, moram da idem po bolnicama na terapiju, šta ću kad moram - ispričala je ona za "Star" i dodala:

- Što se posla tiče, slobodno mogu da kažem da ništa ne radim. Niko od pevača me ne zove, ali bukvalno niko. Niko ne juri tekstove, jer niko ništa ne snima sada kada je kriza i kada nemaju gde da promovišu i plasiraju te pesme. Kako je krenulo ko zna koliko će još ovo potrajati.

BONUS VIDEO:

Pročitajte još

Komentari (5)

Zoran 62

14.11.2020 09:42

Pa cela estrada zna da je doticna gospodja za pesme uzimala enormne cifre. Od samo jednog albuma zaradjivala je toliko da je mogla da kupi stan. Pa ako ona nema ko ima? A to sto se niko od saradnika ne javlja. Moze se tumaciti dvojako - ili ih je "odrala" za pesme pa se naljutili ili se sve svodilo na poslovni odnos. Ocigledno, prijatelje nije stvorila.

VIDEX

15.11.2020 08:55

@Zoran 62 - Ajde Marina imas ti love i nekretnina na pretek....ne zali se sad, ne potcenjuj ljude koji zive sa par hiljada dinara mesec dana...prodaj neki od stanova sto imas..kad si pesme naplacivala u visini jedne nekretnine nisi se zalila...nulo od zene

Nada

14.11.2020 10:42

Marina a kako se drugi lece ? Netreba potcenjivati nase zdravstvo jer su nasi lekari u Srbiji pa i sirom planete poznati. Imas osiguranje !

Vlajko

14.11.2020 13:43

E ja živim od plate i zabrinut sam već 21 godinu a ona neki mesec Ma strašno

samo ja

14.11.2020 22:20

trebalo je ostaviti na stranu,halo baba....