Ana i Marina
YouTube/Printscreen
Ana i Marina

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Posle četiri godine pauze, pop zvezda Ana Nikolić vratila se na muzičku scenu singlom "Bilo je lepo", kojim je najavila novi studijski album "Klinika".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

I kad u glavi savladam te U srcu uvek nadvladaš me, tamo loše te krijem . . ?#klinika

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Feb 18, 2020 at 4:57am PST

Spot za ovu pesmu oborio je sve rekorde i već danima zauzima prvu poziciju na Jutjub trending listi, a o Aninom izgledu, visokobudžetnom spotu i, u najmanju ruku rečeno, drugačijoj pesmi koju je snimila ne prestaje da bruji javnost.

Segmenti u kojima recituje priču o, mnogi misle, svojoj ljubavi sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom, u prvi mah su začudili sve njene fanove, koji to od nje nisu očekivali. Ipak, pesma je postigla veliki uspeh, a Ana je za emisiju "Ekskluzivno" otkrila kako je nastala.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Sahara ✨ ? @nnmedia_production ??‍♂️@__nikolaevna__elena ? @dharma.beachwear ?‍♀️ @stevansrules ? @bojanvukadinov

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Jan 27, 2020 at 1:07pm PST

Pričam sa Marinom i kažem:"Možda malo da se čačne tekst", kaže ona:"Ma, šta da se čačne? Poslušaj me jednom u životu, nemoj da si guska ceo život". Je l' to? Kažem, slažem se. I tako je i bilo... Otpevala sam iz jednog "tejka" u Skoplju, u studiju. To je toliko emotivno, toliko realno i iskreno... Prosto, ja sam morala da krenem sa ovom pesmom i ta pesma se razlikuje od celog albuma, stvarno je nešto drugačije - priznala je Ana.