Mirka Vasiljeviić, Marijana Mićić
Masanori Jošida/Vladimir Markovi
Mirka Vasiljević , Foto: Alo!/Masanori Jošida

PROČITAJTE JOŠ:

VRATILE SE EMOCIJE! Sloba Radanović ponovo u Zadruzi, Luna se ODUŠEVILA kada ga je ugledala! Nije skidala osmeh sa lica! (VIDEO)

POKUŠAO DA IZVRDA ODGOVOR! Zadrugarima pušten snimak kada je David nagovarao Aleksandru da POBEGNE IZ RIJALITIJA! Subotićeva mu ZAPUŠILA USTA za sva vremena! (VIDEO)

SVI KOMENTARIŠU JEDAN DETALJ Kajli Džener uhvaćena bez grama šminke! Trljaćete oči kada vidite kako izgleda! (FOTO)

 

Marijana Mićić hrabro je stala uz glumicu:

Marijana Mićić, Foto: Screenshoot Youtube

- Sigurno nije mislila da žena treba da ćuti a muškarac da je lema ali pilićarke i prostakuše ne mogu ni da dosegnu do toga šta je Mirka rekla. Zato je Mirka dama a vi nastavite da kokodačete - napisala je Marijana na svom Twitter nalogu.

 

Podsetimo, Mirka Vasiljević u jednoj emisiji izjavila je:

"Ćerku učim da treba da zna da je žensko, a to podrazumeva da zna da zaćuti kad treba jer mi žene mudro treba da naučimo da treba da ćutimo. Jer onda može da opstane i brak, da možete da dobijete šta hoćete, ali malo da sačekate", rekla je u jednoj emisiji Mirka.

"Ja mislim da kompromisa mora da bude konstantno, svaki dan. U raznim situacijama neko mora da popusti, da sačeka, da pričeka. Dok su god to neki problemi koji ne ugrožavaju porodicu, to su smešni problemi. Ako dođe do drugih problema, mora da se zatvori u četiri zida i to reši."

Mirka Vasiljević, Kristina Kija Kockar, Foto: Masanori Jošida/Alo/Printscreen