Marijana Mateus
Printscreen
Marijana Mateus

Instagram

Marijana Mateus, Foto: Instagram

Šalu na stranu, ali Marijana ni godinama nakon razvoda od drugog supruga Lotara Mateusa nije spremna da mu vrati prezime, a astrolog Dušan Veličković otkriva kakvi su izgledi da se to nekada desi.

- Ma nema šanse, njoj to prezime treba zbog inostranstva i kontakata. Za Marijanu, prezime Mateus je titula i neće ga vratiti ni za živu glavu. Pa čak i ako bi se ponovo udala, teško bi se odrekla Lotarovog prezimena - kaže Veličković za magazin VIP.

- Marijana je veoma specifična, u horoskopu je Vaga, koja ne može da izdrži dugo u braku. Njoj teško pada vezivanje, jer ne želi da polaže račune muškarcu. U braku joj je tesno, oseća se sputano, a to je zbog njene Venere, koja joj je u Vagi, koja je samo dva stepena udaljena od Urana, koji joj unosi konstantnu tenziju - kaže astrolog i ističe da dizajnerki, uprkos svemu, nikada nije falilo udvarača.

Dušan Veličković

Privatna arhiva

Dušan Veličković, Foto: Privatna arhiva

- Ona uvek ima nekog muškarca pored sebe, ali su u ilegali. Marijana je mudra žena i emotivni život drži daleko od javnosti, za razliku od Verice Rakočević, koja se na svakom koraku slika sa mlađim suprugom. Posle razvoda od Koleta, Marijana se zabavljala sa jednim Italijanom, ali u tu vezu je ušla samo da bi se dobro unovčila, odnosno da bi materijalizovala to što je dobra riba - kaže Veličković i dodaje da je Marijana i ćerku, koja se udala za sina ukrajinskog tajkuna, vaspitala na sličan način.

- Naučila je ćerke da razmišljaju praktično i pametno, a kroz svoju kreativnost i finansije porodice Ahmetov Marijana će moći da avanzuje. Marijana je za njih ozbiljan brend i njihova je čast što su sina oženili njenom ćerkom. Jer osim miliona, ti Ahmetovi nemaju ništa. Ko u Evropi uopšte zna gde je Ukrajina? Pitajte bilo koga i svi će vam reći da je to u Rusiji. Tamo je kao na Divljem zapadu i niko ne želi da ode u Ukrajinu. Sa druge strane, Marijana je modna dizajnerka koja živi i radi u Londonu, pa nije ni čudno zašto u njoj vide to što vide - kaže astrolog i objašnjava da dizajnerka ima povoljne aspekte za uspešne poslove sa strancima.

- Ona je jaka, ima snažnu volju, Mesec joj se nalazi u Strelcu, što ukazuje na inostranstvo, a to znači da će imati sreće sa poslovima koje bude radila sa stancima - kaže Veličković.

Pročitajte još: