Marija Šerifović
Alo!/Dejan Briza
Marija Šerifović

Alo!

Marija Šerifović, Foto: Alo!

Pošto komšije uvek prve saznaju sve tračeve, uputili smo se ka Novom Beogradu, u luksuzno naselje gde Marija trenutno živi, dok se renovira njen stan kod beogradske „Arene“. Zgradu u kojoj je smeštena nismo teško pronašli jer na spomen njenog imena, svi su znali gde je Šerifovićeva. 

Odmah po dolasku u ovaj luksuzni kompleks, u kojem stanove imaju i Novak Đoković, Filip Krajinović, Dušan Lajević, Saša Kovačević i mnogi drugi, sreli smo gospođu koja je šetala psa, a koja nam je objasnila kako da dođemo do Marijine zgrade.  

Marija Šerifović

Alo!/Masanori Jošida

Marija Šerifović, Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Idite samo pravo, do kraja. Tačno preko puta one prodavnice, jedine u ovom delu bloka, nalazi se njena zgrada. Ona je retko tu, ne viđamo je često... Dosta putuje i nastupa, često ide i u Ameriku, pa ostane duže. Ali, kad se sretnemo, ljubazno nam se javi i poželi dobar dan ili dobro jutro - kaže gospođa Nena, koja nije želela da se fotografiše. Kako nam je još rekla, čula je od drugih komšinica da stan u tom bloku zapravo nije u Marijinom vlasništvu već da ga ona samo rentira.

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

- Kažu da je ona u tom stanu podstanar, pošto se njen stan kod „Arene“ renovira. Navodno, renoviranje je potrajalo, a ona nije želela da živi bilo gde, pa je stan iznajmila kod nas - prepričava nam Nena čaršijske tračeve. 

Nakon što smo joj se zahvalili i krenuli dalje, sreli smo još jednu stariju gospođu, koja nije imala preterano lepo mišljenje o Mariji, no ostala je suzdržana. 

Marija Šerifović

B. Zajić/Alo!

Marija Šerifović, Foto: B. Zajić/Alo!

- Videla sam je više puta. Nije baš bila ljubazna bogzna kako, ali možda joj nije bio dan. Potpuno je razumem - rekla nam je komšinica Tijana, a onda dodala:

- Kada vidi decu, ona načisto odlepi. Mazi ih, ljubi, udara im pet... Ima puno strpljenja za njih. S druge strane, druženje i fotografisanje sa starijim fanovima kao da je ne zanima. Nekada čak izgleda kao šerif koji bi da zavodi red u bloku - priča komšinica Tijana i prepričava nedavnu neprijatnu situaciju, kojoj je slučajno prisustvovala. 

Jelena Karleuša, Marija Šerifović

Screenshot Youtube

Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Foto: Screenshot Youtube

- Usled poplava, njeno parking-mesto, koje se nalazi sprat ispod nivoa, bilo je pod vodom. Ona je toliko dramila, urlala i drala se na momke iz obezbeđenja, odnosno portire, na ulasku u blok. Kao da su oni krivi što je kiša pala. Drala se da je ništa ne zanima i da joj stvore drugo parking-mesto jer mora da žuri - ispričala je Tijana za „Alo!“.

Marija Šerifović/ komšije

J.Masonori

Marija Šerifović/ komšije, Foto: J.Masonori

Ne može bez slatkiša

Radnica iz prodavnice, koja se nalazi tačno preko puta ulaza u Marijinu zgradu, kaže da je pevačica veoma prijatna, da skoro nikad ne čeka kusur i da najčešće pazari slatkiše.

- Marija je divna devojka, prijatna, nasmejana, galantna… Kupuje svašta, ali najviše voli čokolade i slatkiše - kaže za „Alo!“ prodavačica iz radnje.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kod Saleta ruča i pije kafu

Kako smo saznali od suseda pop pevačice, Marija retko pije kafu u svom stanu. To najčešće čini u restoranu kolege i prijatelja Saše Kovačevića, koji se nalazi preko puta njene zgrade.

- Marija dolazi često, nekad na kaficu, a nekad na ručak. Hedonista je i voli samo odabrane stvari - rekli su za „Alo!“ konobari iz Saletovog restorana.

Pogledajte BONUS video:

SKANDAL UŽIVO Karleuša ispljuvala žiri na finalu Zvezda Granda, a onda pokazala golu zadnjicu!