Marija Šerifović
Youtube/Printscrn
Marija Šerifović

Youtube/Printscrn

Foto: Youtube/Printscrn

Ipak, niko nije očekivao da pevačicu zanima politika i to inostrana. Ona se jednim od video snimaka obratila fanovima dok je televizijski pratila izborna dešavanja u Americi, a zatim se zainteresovala ko će biti novi predsednik SAD posle 3. novembra, kada se održava glasanje – Donald Tramp ili Džo Bajden.

marija šerifović

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

- Ko dobija izbore u Americi: Tramp, Bajden? Da vidimo. Valjda neću da izgubim opkladu - zapitala se Šerifovićeva.

Ona nije otkrila na kog kandidata se kladila, ali postoji još jedan logičan razlog zbog čega Mariju zanima američka politika. Naime, poznato je da je ona jedno vreme boravila u Americi, kao i da bi jednog dana volela tamo da živi. Svake godine pop zvezda ode u Los Anđeles, kako iz poslovnih, tako i iz privatnih razloga.

Marija Šerifović

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

- Gotovo sam sigurna da ću duboku starost dočekati u Americi. Los Anđeles je moj grad i ako negde treba da budem smežurana starica, tamo ću to biti sa zadovoljstvom - izjavila je ranije pevačica. Njena majka, Verica Šerifović, takođe je jednom prilikom potvrdila da se Marija lepše oseća u inostranstvu, nego u svojoj zemlji.

Marija i Verica Šerifović

Petar Marković

Foto: Petar Marković

- Marija je srećnija tamo i ona će vam jednog dana sve to ispričati. Znam samo da joj je lepo, ljudi su drugačiji - priznala je Verica.

Pošto Ameriku doživljava kao svoju drugu kuću, ostaje da vidimo za koga nekadašnja evrovizijska pobednica navija na predstojećim izborima u SAD.

Pročitajte još: