Marija Šerifović
Privatna arhiva
Marija Šerifović

Privatna arhiva

Marija Šerifović, Foto: Privatna arhiva

Naime, ona se pohvalila dekoracijom svojim pratiocima na društvenoj mreži tako što je pozirala sa svojim psom Hakom ispred jelke.

Marija je rešila da joj dekoracija bude u crveno - plavoj boji, a njeni fanovi nisu krili oduševljenje zbog nove objave.

"Maro, prelepa vam je jelkica. Radost", "Divno, imate i kul čarape", "Sviđa mi se jelka, baš sve veselo na slici", glasili su samo neki od komentara.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Inače, Marija je veoma aktivna na svom jutjub kanalu, gde sa svojim obožavaocima deli svoju svakodnevnicu.

Ona se u poslednjem videu požalila da ima bolove u leđima.

Marija Šerifović

Privatna arhiva

Marija Šerifović, Foto: Privatna arhiva

" Pojavili su se određeni problemi sa diskushernijom. Mislim da dosta mlađih ljudi u poslednje vreme ima isti problem. Disciplina je važna u svemu, pa tako i tokom procesa lečenja leđa. Trudim se da budem isto tako odgovorna i da se pridržavam svih saveta lekara", otkrila je Šerifovićeva.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

SVE JE SPREMNO Finansijska kriza ili marketinški trik, ne znamo šta je, ali jedno je sigurno Kardašijanovi dobijaju najveću konkurenciju, Kluni pokreće svoj rijaliti (FOTO/VIDEO)

NE PRESTAJE DA ŠOKIRA! Nadeždu Biljić mortus pijanu, odvela policija i Hitna pomoć (FOTO/VIDEO)

PRINCEZA ŠARLOT ZASENILA SVE Veliki dan za kraljevsku porodicu, ovo je bio razlog da se prvi put svi zajedno pojave na crvenom tepihu (FOTO/VIDEO)