Marija Šerifović
Marko Metlaš/Alo!
Marija Šerifović

Marko Metlaš/Alo!

Marija Šerifović, Foto: Marko Metlaš/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, ono što je medijima ostala potpuna nepoznanica je to da je Marija zaista želela da okrene leđa "Zvezdama Granda" nakon druge sezone, a to je u poslednjem intervjuu otkrila sama evrovizijska pobednica.

"Istina je da sam tokom protekle godine mislila da je krajnje vreme da krenem dalje, međutim obradovao me je novi koncept", ispričala je Šerifovićeva za Story, dodajući da ju je iz monotonije trgla odluka Saše Popovića da izmeni način na koji se dosad vodila spomenuta emisija.

Marija Šerifović

Rajko Ristić/Alo!

Marija Šerifović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

"Sada, kada svako od nas ima svoje kandidate i kada radimo s njima, takmičenje dobija pravi smisao", iznela je svoje mišljenje dobitnica MAC nagrade za najboljeg ženskog izvođača godine.

"Mislila sam da ću biti mnogo stroža, ali budući da sam odabrala vrhunske pevače, ne moram mnogo da ih korigujem i "mučim". Na moju sreću, svi su odgovorni i prema poslu se odnose s mnogo entuzijazma. Imam favorita i mogu da kažem da sam sigurna da je ove godine pobednik u mojoj grupi", istakla je vlasnica hita "Nije ljubav to".