Marija Šerifović
printscreen/Youtube
Marija Šerifović

printscreen/Youtube

Marija Šerifović, Foto: printscreen/Youtube

Pevačica Marija Šerifović rešila je da da sebi oduška, te je otputovala u toplije krajeve odakle se sada oglasila na Instagramu.

Naime, Marija je otputovala u Kaliforniju, a svojim fanovima pokazala je kako uživa na plaži i u Suncu.

Marija Šerifović

printscreen

Marija Šerifović, Foto: printscreen

Ona je podelila na storiju kako pije piće na obali, a potom je pokazala i da nazdravlja sa društvom, te nema sumnje da se i te kako dobro provodi.

Marija Šerifović

printscreen

Marija Šerifović, Foto: printscreen

Inače, ovih dana kao bomba je odjeknula vest da između nje i mlade pevačice Džejle Ramović postoji tajna veza, koju njih dve čuvaju od očiju javnosti, a Marijin otac Rajko Šerifović progovorio o svemu tome.

- Odavno je poznato koji pol moja ćerka voli. Moje dete ima pravo da radi šta hoće. Sa moje strane joj je sve dozvoljeno! Džejla je bila na njenom koncertu u Kragujevcu, prelepa je devojka, oduševila me je manirima, harizmom i dobrotom. Njih dve i treba da budu zajedno, a najvažnije je da se iskreno vole. Ona ima sve što moja ćerka želi od partnera. Raduje me što je moja ćerka srećna, a u tom slučaju pol je najmanje bitan - rekao je Marijin otac za Srpski Telegraf.

Pročitajte još

Komentari (4)

Nada

27.02.2021 12:46

Mariji bi vise odgovarala Matora iz Zadruge jer lice jedna na drugu ( kratke noge i spusteno dupe )

???

27.02.2021 12:47

Mere protiv korone, zakljucavanje, zabrane ulaska u odredjene zemlje, pcr testovi, antigenski testovi, karantin od 10 dana.... Sve ovo izgleda ne vazi za nasu estradu. Vazi samo za nas "obicne" ljude.

Miki

27.02.2021 17:36

Izopačeno stvorenje. Dobro je što ide iz Srbije

boki

27.02.2021 18:19

ma manite te gejše nisu vredne toga