"AKO SAM POZNATA, NE ZNAČI DA SAM JAVNI WC!" Marija Šerifović bez dlake na jeziku: Sve o "Zvezdama granda", i odnosu sa Novakom Đokovićem!

Ovo je jezivo.

Marija Šerifović
Foto: YouTube/printscreen

Marija Šerifović, koja je ponovo nastupala na Evrovizijskoj sceni, prokomentarisala je uživo uključenje koje je imala sa Novakom Đokovićem u njen lajv na Instagramu.

- U nekom trenutku sam sasvim slučajno sam videla da Nole gleda i vidim da je on poslao zahtev. Detaljnije možete pročitati (OVDE)

- Što da ne, ipak se radi o reketu broj jedan - rekla je Marija pa prokomentarisala svoju knjigu "Ispovest" koju je izdala pre nekoliko godina:

Marija Šerifović
Foto: Printscreen/Instagram

- To je projekat koji je bio takav da sve ono što ljudi pročitaju saznaju o meni - kazala je pevačica.

Marija se o toku razgovora osvrnula na takmičenje "Zvezde Granda", ali i na današnju muzičku scenu.

- Nekada je prelepo, nekada je preteško. Nekada su mi rekacije potpuno neprimerene, jedna potpuna smena emocija. Uglavnom je lepo i čini me srećno kada svoje znanje pokušam da prenesem. Današnja muzička scena izgleda jezivo. U svakom poslu mora da postoji neki osnovni temelj znanja i posla kojim se bavite -  istakla je Šerifovićeva i za kraj prokomentarisala kakav odnos ima sa medijima.

Marija Šerifović
Foto: Printscreen/You Tube

- Nije zabavno kada sam na meti medija. Ako sam javna ličnost, to ne znači da sam javni WC. Generalno sa medijima imam dobru i kvalitetnu saradnju. Dokle će ih zanimati moja intima, tako ću ja gledati da svoj privatni život zadržim za sebe - rekla je Marija u Jutarnjem programu.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi