"E VIŠE NEĆEŠ DOSTA JE, SAD JE KRAJ!" Marija Šerifović besna na Jelenu Tomašević: Momentalno napustila salu! (FOTO/VIDEO)

Isplivali šok detalji iz detinjstva!

Marija Šerifović
Foto: Printscreen

Pevačica Marija Šerifović je gostovala u emisiji "Šok Tok" i tom prilikom otkrila mnoge detalje o sebi, svom detinjstvu i karijeri.

Marija se dotakla i osnovne i srednje škole, koju je pohađala u Kragujevcu, sa Jelenom Tomašević, a reklo bi se da je upravo ona zaslužna što se Marija više angažovala oko svog pevačkog usavršavanja.

Jelena Tomašević
Foto: Instagram/printscreen

- Treći, četvrti razred, negde prepoznaješ sklonosti ka muzici i dolazimo do jednog takmičenja u osnovnoj školi "Rajko Domanović", kada nastupaš sa Vitni Hjuston, koju si tada volela da slušaš.

Kako je to izgledalo - pitao je voditelj Mariju.

- Nisam imala pojma da pevam, katastrofa. Ne sećam se, ali Jelena i ja imamo našu istoriju, od tog festivala, pa preko sledećeg, pa preko 3K Dur-a. Ja Jelenu obožavam, mi smo u našoj školi bile jin-jang, doslovno. Majke mi, ja možda nosim i traume, jer je ona i na prvom i na drugom i na trećem, ako ih je bilo tri ili dva festivala, ona pobeđivala. Jelena je pobedila i na 3K Duru te godine kad sam bila ja, verovatno je to bila neka trauma i onda sam rekla "e nećeš ga, dosta je, sad je kraj", ali da, bila sam jako ljuta - odgovorila je Šerifovićka.

- Verica je rekla da si demonstrativno napustila salu gde se održavalo.

Verica i Marija Šerifović
Foto: Rajko Ristić/Alo!

- I uradila bih isto, zato što su u žiriju tada stvarno bili narodnjaci koji nemaju pojma ni ko peva tu pesmu, a kamoli nešto drugo - rekla je Marija, a potom dobila i jedno iznenađenje.

Upravo je Jelena Tomašević snimila poruku i otkrila šta misli o svojoj koleginici:

- Mara je uvek bila kraljica i kad je bila mala. Ona je uvek bila drugačija, svoja i vanserijski talentovana. Uvek kad pomislim na nas kad smo bili deca, uvek mi je taj njen božanski dar kao prva njena karakteristika, koju je zadržala, hvala bogu i do dana današnjeg. Mnogo sam ponosna na nju što ona taj svoj dar koristi na pravi mogući način i što je dosledna sebi i svom karakteru i svojoj muzici. Mi smo išle takođe u Prvu Kragujevačku gimnaziju zajedno, sretale smo se po hodnicima, dolazile jedna drugoj na svirke po Kragujevcu, gde smo imale koncerte još tada. Tako da mogu slobodno da kažem da sam ponosna na nju, kako vodi svoju karijeru i što je uzor svim mladim pevačima današnjice. Tako da Maro, samo napred, uz tebe sam i puno te ljubim i volim - rekla je Jelena.

Marija je nedavno slavila rođendan, a o torti koju je dobila bruji ceo region! Detaljnije pogledajte OVDE!

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

 • Korisnik: lili
  20/11/2020 - 17:55
  Mara uzor? Ne daj Bože... Što se tiče muzike-da, talenat je izuzetan, ali što se tiče ostalog-nikako uzor, i ne sme da bude.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi