Tijana
printscreen
Tijana

printscreen

Tijana, Foto: printscreen

Srpska manekenka Tijana Milošević (30), top-model i jedno od zaštitnih lica poznatog srpskog keksa, umrla je od sepse 2011, a za njom je ostao sin koji je imao samo godinu dana, neutešni suprug i roditelji. Manekenka je otišla kod zubara, posle čega je dobila sepsu, a četiri dana posle toga je prestalo da kuca njeno srce.

"Tijanu je boleo zub. Otišla je kod svog stomatologa, koji joj je rekao da ne sme da se usudi na intervenciju jer je bolovala od sistemskog lupusa i imala je ranice po ustima. Moja ćerka je potom otišla na Stomatološki fakultet, gde su joj popravili zub, a onda je sve krenulo naopako", ispričala je tada Tijanina majka Gordana brišući suze za Svet. Nakon popravke zuba, Tijana je dobila temperaturu, a potom je izgubila bitku.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Glumica Neda Spasojević umrla je u 40. godini posle borbe sa opakom bolešću. Njena ćerka Isidora Minić, koja je krenula maminim stopama, imala je samo pet godina kada je Neda izgubila bitku.

Azra Kolaković, bosanska pevačica koja je bila poznatija kao Dona Ares, imala je 41. godinu kada je izgubila bitku protiv opake bolesti. Dona se borila od prvog dana kada je saznala da ima rak grlića materice. Lečila se i u inostranstvu, ali se bolest vraćala i na kraju je pobedila. Njena bitka bila je teška, a ona je svoje pratioce i fanove na društvenim mrežama redovno obaveštavala i poručivala da nikada ne treba odustati.

Dona Ares

društvene mreže

Dona Ares, Foto: društvene mreže

Glumica Irene Mičijević preminula je 2017. godine u 45. godini posle duge borbe sa rakom limfnih žlezda. Želja joj je bila da poslednje dane života provede u srpkom glavnom gradu, ostavivši za sobom uloge poput Klare iz "Žena sa Dedinja", po kojoj je našoj publici najpoznatija.

Irena

printscreen

Irene, Foto: printscreen

Vera Nešić preminula je u 51. godini 2011. posle višegodišnje borbe s opakom bolešću.

"Mama je godinama bolovala od raka, dugo se borila, davala je sve od sebe da ozdravi. Posle svake hemoterapije je nastupala, snimala emisije. Bukvalno se borila do poslednjeg daha. Poslednju ploču snimila je 2006, zvala se „Bolujem“. Eto, tako se namestilo, kao da je naslutila. Preminula je u Americi, kod sestre, u 51. godini. To mi je bio najteži period. Nije mi ni sada lako, ali znam da moram da nastavim život", rekla je ćerka Emilija Nešićeva.

BONUS VIDEO:

Goca Tržan zabranila Ivanu da viđa ćerku Lenu nakon rijalitija, evo šta se dešava sa alimentacijom!