Milica Pavlović
Mirko Tabašević
Milica Pavlović

Mirko Tabašević

Milica Pavlović, Foto: Mirko Tabašević

Sigurna karta za put do uspeha i popularnosti jeste da se zakačite za ime nekoga ko je već izgradio karijeru i prošao trnovit put do zvezda. Upravo tom idejom očigledno se vodio Bojan Gaćeša, statista u spotu Milice Pavlović za pesmu „Kidaš me“, koji je u medijima okarakterisan kao novi dečko seksi sinjorite. 

Naime, pre nekoliko dana pojavila se vest da je atraktivna muzička zvezda bacila oko na Bojana, koji je imao jedva nekoliko scena u njenom novom spotu. Navodno, Milica ga je zapazila na snimanju, a nakon toga je i kontaktirala s njim putem društvenih mreža. Njih dvoje su od tada u tajnoj vezi, o kojoj, kako tvrde pojedini mediji, Pavlovićeva ne želi da govori.

Ipak, stvarnost je potpuno drugačija. Kako „Alo!“ saznaje, Bojan Gaćeša, trener i spasilac sa Ade Ciganlije, dobio je ponudu da se pojavi u rijaliti programu „Zadruga 2“, pa pre ulaska u rijaliti želi da izgradi imidž koji će ga izdvojiti od novih zadrugara.

Bojan

Screenshoot Instagram

Bojan, Foto: Screenshoot Instagram

- Samim tim što se pojavio u spotu Milice Pavlović, on je već uspeo da skrene pažnju na sebe. Nekoliko njegovih prijatelja savetovalo ga je da bi trebalo da se dodatno zavrti priča pred ulazak u „Zadrugu“, pa su došli na ideju da plasiraju priču da je u vezi sa atraktivnom pevačicom. Bojan je pristao na tu ideju, međutim, ni sam nije svestan u šta se upustio - kaže izvor „Alo!“ i dodaje:

- Istina je da Milica ni ne zna ko je dečko, jer je na snimanju spota za pesmu „Kidaš me“ bio veliki broj statista, pa sumnjam da ga je i primetila - dodaje naš izvor.

Kako bismo proverili da li Bojan zaista ima nešto sa atraktivnom pevačicom, kontaktirali smo s njim, međutim, on je bio prilično zbunjen.

- Zaista sada ne mogu ništa da komentarišem. Zvaću vas za deset minuta. Moram da izađem iz neke gužve - rekao je Gaćeša za „Alo!“ i do zatvaranja broja nije želeo da odgovori na nekoliko naših poziva.

Milica Pavlović

Dušan Petrović

Milica Pavlović, Foto: Dušan Petrović