Nataša Bekvalac
Printscreen/YouTube
Nataša Bekvalac

Printscreen/YouTube

Nataša Bekvalac, Foto: Printscreen/YouTube

Naime, kako je „Alo!“ saznao, ona uveliko pregovara sa čelnicima Televizije „Pink“ o ulasku u „Zadrugu“. Njen motiv nije niti novac, niti popularnost, već želja da se ćerkama „osveti“. 

- Mira je dobila ponudu da uđe u „Zadrugu“, ali još uvek nije potpisala ugovor. Kako smo saznali, ponuđen joj je vrtoglavi honorar, ali ona pregovara o nekim sitnicama - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak porodici Bekvalac.
Kako nam je objasnio, Mirin motiv ulaska nije novac, već želja da u rijalitiju izblamira svoje ćerke kao što su one nju blamirale svih ovih godina, a pre svega Natašu, koja joj je najviše stresnih situacija tokom života priredila.

Nataša Bekvalac

Printscreen/YouTube

Nataša Bekvalac, Foto: Printscreen/YouTube

- S Natašom je preživela svašta. Od kreiranja kostima i osmišljavanja koreografije kada je imala deset godina, preko poslovnih i ljubavnih brodoloma, razvoda i pogrešnih životnih izbora... Više puta joj je rekla da će joj jednog dana vratiti za sav pretrpljeni stres i sada joj se ukazala prilika za to - ispričao je izvor „Alo!“. Kako kaže, svi u porodici Bekvalac preživljavaju dramu jer znaju da je Mira spremna na sve.

- Natašina mama je jako duhovita žena, pa ni sami još uvek nisu sigurni da li je ozbiljna ili se šali kada kaže da će ući u „Zadrugu“. Ipak, nije im svejedno jer je ona ponudu zaista dobila. S druge strane, znaju da od nje svašta mogu da očekuju, pa s pravom strahuju. Mira zasad govori da će ući, a da li će se na kraju to i obistiniti, ostaje nam da vidimo - kaže izvor za „Alo!“.

Da je Natašina mama od produkcije dobila ponudu, potvrdio je pre dva dana i Ognjen Amidžić u svojoj emisiji „Amidži šou“, čija je gošća bila upravo Nataša Bekvalac.

Nataša Bekvalac

Printscreen/YouTube

Nataša Bekvalac, Foto: Printscreen/YouTube

- Čuo sam da Mira ulazi u „Zadrugu“. Znam da će, što se produkcije tiče, dobiti najbolje uslove - rekao joj je Ognjen, dok je Nataša brisala suze od smeha.

- Nadam se da ti to nisi podržao? - rekla je ona i dodala da joj se ta ideja nimalo ne dopada.

Mira, mama Nataše Bekvalac

Printscreen/YouTube

Mira, mama Nataše Bekvalac, Foto: Printscreen/YouTube

- Mira je jedan car od žene, zapravo najveći car na svetu celom i najduhovitija žena koju ja poznajem. Iskreno se nadam da se ona samo šali i da od njenog ulaska u „Zadrugu“ nema ništa - rekla je Nataša kroz smeh.